Fire biler beslaglagt i løbet af weekenden

Ikke færre end fire biler blev beslaglagt af politiet i løbet af weekenden:

Den første var en 23-årig mand fra Nørre Alslev, der blev standset lørdag klokken 18.05 på Vestre Ringvej ved Næstved. Han var påvirket af stoffer og havde en klump hash med, så han blev sigtet for narkokørsel og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Ejeren af bilen, en 24-årig mand fra Vemmelev, blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort.

Lørdag klokken 2.40 standsede politiet en 33-årig mand fra Nykøbing på Lyngvejen ved Horreby. Den 33-årige havde ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da det var tredje gang, han blev sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

Søndag klokken 17.50 var det en 45-årig mand fra Holeby, som blev standset på Højbygårdvej i Holeby. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil også beslaglagt.

En 25-årig mand fra Slagelse måtte også vinke farvel til sin bil, efter at han blev standset søndag klokken 22.20 på Kongelyset i Slagelse. Han havde ikke noget kørekort og var tidligere blevet standset og sigtet for kørsel uden førerret.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)