Flere lande kæmper mod FNs migrantpagt: De indfører den med salamimetoden

Foto: Ungarns udenrigsminister Peter_Szijjarto (wikimedia commons)

Ifølge FN skulle den magtfulde organisations migrantpagt kun være vejledende, ikke lovgivende. Men pagten, der vil give fri adgang for verdens fattige til Vesten, bliver udmøntet i stadigt flere love og regler, advarer flere lande.

Ungarns udenrigsminister Peter Szijjarto advarer om, at FN og EU bruger salamimetoden for at indføre deres kontroversielle migrantpagt, der skal give fri adgang for verdens fattige til Vesten:

“Det, som Ungarn, USA, Polen, Tjekkiet, Israel og Brasilien advarede mod sidste år, er blevet virkelighed. Det var allerede tydeligt den gang, at FN, bakket op af EU, vil indføre FN’s migrantpagt stykke for stykke”, sagde den ungarske minister ved et nyligt møde i FN.

Det skriver Hungary Today.

En række af de lande, der er imod migrantpagten, advarer om, at den vil gøre migration til en menneskeret og fjerne nationalstaters ret til at bestemme, hvem der må passere deres grænser.

Grundlag for lovgivning

Ifølge Peter Szijjarto har FN’s migrantpagt lagt grunden for en række globale resolutioner om flygtninge og migranter, og der har været gentagne forsøg på at skrive disse resolutioner ind i international lov. Resolutionerne bliver altså brugt som en slags trojansk hest, der skal smugle den oprindelige migrantpagt ind i bindende lovgivning.

Resolutionerne underminerer landes ret til grænsekontrol og gør migration til en menneskeret, fortæller Peter Szijjarto ifølge Hungary Today.

LÆS OGSÅ:  Regering vil ikke tillade, at befolkning udskiftes med migranter

En af Afrika’s ledende eksperter i migration, Mehari Taddele Maru fra Addis Ababa Universitetet i Etiopien advarede mod denne udvikling allerede før, daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) med støtte fra et flertal i Folketinget i december 2018 tog til Marrakesh og underskrev pagten på vegne af den danske befolkning:

“Det begynder med bløde principper, men sådanne FN-initiativer medfører moralske forpligtelser, som bliver globalt normsættende for, hvordan love skal fortolkes. Strategisk vil en sådan pagt med tiden omdanne de bløde normer til bindende bestemmelser”, fortalte Mehari Taddele Maru dengang.

Peter Szijjarto advarer om, at konsekvenserne af FN’s migrationspagt kan føre til store migrationsstrømme og gøre det let for terrorister at få adgang til vestlige lande.

Video: Debattør Nicolai Sennels udgav i 2018 denne lille kritiske dokumentar om FN’s migrationspagt. Som det fremgår af videoen afslører migrantpagten en ganske udemokratisk tankegang i FN: