Flere skud affyret mod biler

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag aften kl. 22.24 et alarmopkald om, at der var afgivet flere skud ved adressen Over Bølgen i Hundige – Greve. Ingen personer var blevet ramt ved episoden, men flere biler blev ramt af skud.

Skuddene blev afgivet mod flere biler, som holdt på parkeringspladsen ved McDonalds i Hundige. Ingen personer blev ramt af de afgivne skud. Gerningsmanden ankom angiveligt til parkeringspladsen i en mørk personbil, hvorfra han steg ud og afgav et antal skud. Efterfølgende steg han ind i bilen igen og kørte fra stedet i vestlig retning.

Vidner beskriver gerningsmanden som klædt i mørt tøj og maskeret med hætte og tørklæde for underansigtet og gerningsbilen som en mørk personbil, muligt en BMW.

Flere patruljer blev sendt til stedet, og politiet var talstærkt i området hele natten for at undersøge gerningsstedet og afhøre vidner. Politiet tilbageholdt alle gæsterne på McDonalds, som blev afhørt som vidner i sagen. Hundepatruljer og kriminalteknikere undersøgte området for tekniske spor.

Motivet til angrebet er ikke fastslået, men politiet arbejder ud fra en teori om, at det er et opgør i det kriminelle miljø.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige mere om episoden, ej heller hvor mange skud der blev afgivet. Efterforskningen af sagen pågår, og politiet søger vidner til skudepisoden.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set noget i forbindelse med skudepisoden, eller hvis du i øvrigt har oplysninger i sagen.

LÆS OGSÅ:  Fem personer anholdt i sag om mulig fremstilling af bomber

Den mobile politistation vil i eftermiddag være tilstede på parkeringsområdet mellem Waves og McDonalds, hvor borgerne kan henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen eller har brug for en snak med politiet omkring hændelsen eller andet som fylder hos borgerne.