FOTO: Denne mand er efterlyst for knivrøveri

Efterlysning af gerningsmand til røveri i Engesvang

Lørdag den 19. september var Min Købmand i Engesvang udsat for røveri. Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden og offentliggør derfor billeder fra overvågningen på stedet.

En mand indfandt sig lørdag den 19. september 2020 ved 18.45-tiden sig i Min Købmand i Engesvang, hvor han med en urtekniv truede sig til et kontantbeløb. Han var forinden ankommet til stedet på en sort og hvid mountainbike, som han også efterfølgende forlod stedet på.

De offentliggjorte billeder er fra overvågningen i butikken og viser henholdsvis gerningsmanden og gerningsmanden på cykel væk fra stedet.
Vi beder derfor om offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden, samt eventuelt komme med oplysninger om hvor cyklen, som ikke er meldt stjålet, stammer fra. Kontakt os på tlf. 114 og oplys gerne journalnummer 4100-76313-00012-20.

Signalement:
A: Mand, 175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Mand iført sort hættetrøje m. hvidt mønster på armene, et C på højre bryst og “WITCH CRAFT” på hætten, sorte joggingbukser, sorte Nike sko m hvid sål, grå havehandsker, blåt mundbind, bar solbriller., Talte: Dansk, Bevæbning: lille urtekniv

Gerningsmand til røveri i Engesvang 19. september 2020

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Gerningsmand på cykel røveri Engesvang 190920