Gaveideer til jægeren

Kender du også det, når du igen skal ud og finde den rette gave til en fødselsdag? Men det er ikke hvilken som helst gave, du skal finde. Det er en gave, som falder i rigtig god jord, fordi personen, der har fødselsdag, er jæger. Derfor er det endnu mere vigtigt, at du finder det helt rette, fordi du ved, hvor vigtigt det er for personen at have det helt rigtig udstyr og beklædning til jagten. Er du løbet tør for ideer? Synes du, det er svært at finde det helt rette, fordi der findes så mange forskellige produkter og brands? Her er tre forskellige gaveideer til jægeren, som helt sikkert falder i rigtig god jord.

Jagtbukser

Et par gode jagtbukser er et must-have for alle jægere. De skal kunne holde til lidt af det hele, og de skal allerhelst være velegnet til vind og vejr – specielt her i Danmark, hvor det kan være meget omskifteligt. Et rigtig godt bud på et par gode jagtbukser til jægeren er Strike Full Stretch fra Deerhunter. Disse jagtbukser er fremstillet i stretch-materiale, som giver jægeren rigtig god pasform og stor bevægelsesfrihed. Derudover er jagtbukserne fra Deerhunter også udstyret med praktiske lommer, så der er plads til ekstra udstyr på jagten. Mange af bukserne fra Deerhunter er vand- og smudsafvisende, så de er helt perfekte til jagt, udendørs- og hverdagsbrug.

Jagtundertøj

Når jagtsæsonen i Danmark nærmer sig, så gør kulden og regnfyldt vejr også. Derfor kunne en anden god gaveide til jægeren være varmt jagtundertøj som det inderste lag. Meget af det jagtundertøj, der findes, på markedet er godt til at holde på varmen samtidig med, at det er ganske åndbart. Som jæger sidder man tit og ofte stille udenfor i længere tid ad gangen, hvorfor kulde skal være det mindste problem. Jagtundertøjet kommer i mange forskellige former, hvor du både finder boksershorts, langærmede trøjer, langærmede underbukser, t-shirts og meget mere. For eksempel er Core Lightweight Crew undertrøje fra Sitka den perfekte undertrøje, som det inderste lag. Den er i god kvalitet, og den er både åndbar, fugtafvisende og lugtneutraliserende.

Jagtjakke

I de koldere tider er en jagtjakke uundværlig for jægeren uanset, hvilken form for jagt, personen dyrker. Hvis du ved, hvilken jagtform personen dyrker, så gør det det lidt nemmere at finde den rette. De fleste jægere har minimum to forskellige jagtjakker, hvor den ene er til bukkejagt, og den anden er til vinterjagt. En jagtjakke bruges altid som det yderste lag, men det er altid en god idé at have flere lag på, som man kan smide, hvis det bliver for varmt. Den ultimative jagtjakke er godt camoufleret, da de fleste hovdyr er farveblinde, og de opfatter kun kontraster. Et godt bud på en god jagtjakke er Hardshell jagtjakke fra Mil-Tec, som er en åndbar 3-lags jakke med et vandsøjletryk på 5.000 mm.