Husk også at forkæl dig selv i hverdagen

Mandag og tirsdag ligner hinanden. Eller måske med en undtagelse af børnenes eftermiddagsaktiviteter, arbejdsdagens længden eller vasketøjskurven, der blot er blevet et sæt tøj eller to større end om mandagen. Dagene flyver bogstavelig talt afsted. Onsdag, torsdag og fredag. Så er det endelig weekend, og du kan måske slappe af, eller også er de dage afsat til en masse aktiviteter og sammenkomster med familie og venner. Kan du genkende disse scenarier? Prøv også at huske dig selv i hverdagen. Det er vigtigt, at du bliver forkælet også selvom det blot er onsdag. Og så kan du endda gøre det hjemmefra med benene oppe, kaffekoppen på sofabordet og computeren på skødet.

Plej din hud

Når du skal forkæle dig selv, hvorfor så ikke gå all-in? Du kan finde store udvalg af pleje- og wellness produkter, som kan give dig den perfekte selvforkælelse i hverdagen. Det er nemlig ikke altid, at en ny trøje eller taske er lige dét, du står og mangler. Plej din hud og giv dig selv den ekstra energi, der kan gøre dit smil større gennem ugen. Udvalget af plejeprodukter er stort og at vælge det perfekte produkt kan virke som en uoverskuelig proces.
Når du plejer din hud, gør du en god gerning. Alles hud har nemlig brug for fugt, men det er vigtigt, at du finder det produkt, som passer til netop din hud. Da det kan være svært at finde ud af, hvilken type hud du har, så kommer her beskrivelser af både normal, tør og fedtet hud:
Normal hud kendetegnes ved, at den er gennemfugtet og er elastisk på den måde, at det ikke strammer i dit ansigt, når du smiler. Hudens overflade føles glat og kan både tåle varme og kulde. Derudover kan du bevare din fugtbalance ved at bruge en forebyggende fugtpleje.
Når din hud føles stram, går den under kategorien ’tør hud’. Din hud kan også se mat ud, og der ikke rigtig er nogen glød. De fede og blødgørende cremer passer perfekt til din tørre hud.
Fedtet hud kan ses ved, at huden skinner og bliver blank. Selvom huden kan virke fugtig, så skal den stadig have fugt. Dog skal du undgå de fede cremer og olier.

Estée Lauder produkter

For at forkæle dig selv i hverdagen kan du altså pleje din hud. Du kan vælge Estée Lauder produkter, hvor du finder alt fra cremer og kosmetik til parfumer. Luksusprodukterne er blevet produceret i en årrække. De første produkter var en creme, en rensende olie, en ansigtsmaske og en hudlotion. Det har dog udviklet sig gennem tiden. I dag bliver navnet forbundet med luksus, som også var kravet fra forretningskvinden bag virksomheden. Produkterne vil du derfor kunne have blandt de overvejelser, som du kan gøre, når du skal forkæle dig selv lidt. Gør noget andet og godt for dig selv, så hverdagene ikke flyder sammen, og du helt glemmer dig selv, når du står med hovedet i vasketøjskurven eller smører børnenes madpakker.

 

Kommentarer