“Ikke etnisk” af udseende efterlyses: Truede personale med køkkenkniv

Røveri i supermarked, Nørretorv, Ringsted

Kl. 20.52 fik politiet en anmeldelse fra personalet i et supermarked, der kort forinden havde været udsat for et røveri.

En mand havde truet personalet med en køkkenkniv og havde taget diverse skrabelodder fra disken, hvorefter han gik om bag disken og tog cigaretter. Gerningsmanden truede personalet til at åbne kassen, hvorfra han tog nogle kontanter inden han forlod stedet. Politiet var fremme bare få minutter efter røveriet, men da var røveren flygtet Flere patruljer blev sendt til stedet, og ledte i området efter manden.

Politiet traf en 23-årig mand fra Thy, der udviste mistænkelig adfærd. Han var kortvarigt anholdt, men blev løsladt igen, da politiet ikke mente, at han havde noget med røveriet at gøre. Der kom hundepatrulje til stedet, der afsøgte området. De fandt dog ikke frem til gerningsmanden, der af vidnerne beskrives som:
Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, 175-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Krum næse, Iført: Sort hættetrøje, sort maskering/elefanthue rundt om ansigtet. sorte træningsbukser med 2 stk. grå tape på hver bukseben.Medbragte: blå-plastikpose, Bevæbning: Køkkenkniv.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket en mand med det nævnte signalement i området omkring Nørretorv i Ringsted før og efter gerningstidspunktet kl. 20.46. Politiet kan kontaktes på telefon 114

Kommentarer