Klumme: Den politiske dagsorden anno 2021


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Hvor Monty Python-figurerne hærgede og underholdt alverdens publikum i 1970erne, ja hvor engelsk humor var trendsetter for, hvordan marginale, absurde grænser for sort humor skulle sættes, har de førende vestlige og danske politikere sat nye standarder for absurde politiske dagsordener. Og hvordan og hvorfor så lige det?

På en højre-venstre skala er spektret rykket fra midten og ud til det alleryderste venstre- radikale spektrum. Hvor der for 50 år siden var en balance i både nyhedsformidling og politiske dagsordener, hvor hele højre-venstre skalaen blev benyttet, der krymper det politiske liv sammen som før beskrevet.

Det politiske højre og den national konservative front er under ét blevet dygtigt løbet over ende af et edderkoppespind af de 4/5 af de velfungerende spindoktorer og politiske aktivister, der vover at kalde sig journalister. Nyhedsreportere er en saga blot. I dag optræder ulvene fra det yderste venstre i trendy jakkesæt a la Jesper Steinmetz-typen. Vælgerne, seerne og læserne forledes til at tro på, at de fordrejede og forløjede sandheder der udgydes, er den skinbarlige sandhed og virkelighedsbeskrivelse.

Man fristes til at sige, at hvis man ikke følger med i nyhedsformidlingen, bliver man ikke orienteret, og gør man det, bliver man desorienteret. Aldrig som i ALDRIG har det været vigtigere end netop i vores tid at forholde sig kritisk til, hvad præcist nyheder og reportager indeholder. Aldrig som i ALDRIG har det været mere vigtigt at forholde sig kritisk til de politiske dagsordener, politikerne sætter.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Mennesker, der menstruerer – og andre udslag af tidens galskab

Vi kan tage udgangspunkt i COVID-19 nyhedsformidlingen og den ignorance, der har udspillet sig mellem hvad videnskab og faglig ekspertise engang repræsenterede, og så det politiske spin, som venstrefløjens dagsorden omkring magtfordrejning og magtregulering har medført. Verdens befolkning har under ét købt løgnen om, at COVID-19 skulle udgøre en pandemi værre end sars og andre virussygdomme. Verdens befolkning er under ét ikke blevet stillet over for politikere, der har været i stand til at stille Kina til ansvar for at benytte verdensøkonomien og verdens befolkning som laboratorierotter. Trump begyndte, men blev dygtigt afsporet af de venstre-radikale medier og en irregulær valgsejr fra Demokraternes side.

Til gengæld har de førende i sin grundsubstans marxistisk-orienterede politikere dygtigt forstået at indskrænke både frihedsrettigheder og tidligere tiders almindeligt accepterede rettigheder i kølvandet på COVID-19. Fra at tilkendegive, at vaccination var en privat sag, er vaccination nu blevet obligatorisk for store dele af erhvervsgrupper ud over frontløberne inden for pleje- og omsorgssektoren.

En løgnagtig præsident, Joe Biden, slipper igennem den journalistiske skærsild trods tilkendegivelser i hver sin ende af skalaen inden for få måneder, fordi journalister fra CNN, CBS, NBC og øvrige førende tv-medier sympatiserer med løgnen fra det venstreradikale miljø, Biden repræsenterer.

Kritik af bivirkninger og faremomenter ved eksperimentelle vacciner er ikke eksisterende. Hvis og når verden om føje år står over for et sundhedsmæssigt kollaps, har pressen under ét sovet i timen og ord vil ikke vil kunne dække det monumentale svigt fsva kritisk journalistik.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Løft dit hoved, du raske gut

Samtlige øvrige dagsordener ud over det i de seneste 2 år gennemgående coronatema, det være sig den katastrofale amerikanske exit fra Afghanistan til marxistiske, deep state-inspirerede dagsordener om white supremacy, BLM, had-kampagnen mod Trump og den manglende kritik af islamiseringen af Europa er under ét udtryk for, hvor dygtigt pressens venstre-fascister spinner en ende omkring de politiske dagsordener. Og de svage føjelige liberale og semi-konservative politikere følger strømmen, som var de lemminger på vej mod afgrunden.

Alt lige fra Venstres ideologisk og moralsk nedsmeltede folketingsgruppe til et DF i en dræbende intern magtkamp om smulerne af fortidens krummer fra de riges bord tegner et billede af et hjemligt politisk klima på højrefløjen uden mål og uden politisk substans, målsætning, gennemslagskraft og røv i bukserne. Udgjorde segmentet af vort hjemlige korps af liberale og konservative tropper modstandsbevægelsen og den allierede ledelse under krigen, så huserede tyskerne stadigvæk rundt på gader og stræder i strækmarch. Der er lige så meget saft og kraft i det patriotiske og højreorienterede politiske Danmark, som der er smag i en tør tebolle hos bageren gemt under brødkurven før lukketid mandag aften.

Der er lige så mange tænder i kritikken af de sociale mediers overgreb på ytringsfriheden fra højre side af skalaen, som i en 8 uger gammel babys mund. Tilsvarende i en samlet opposition mod Mette Frederiksen og hendes parlamentariske sammenrend af gammelkommunister og islamister. Alene hist og pist møder man ensomme ryttere som DFs Martin Henriksen og Nye Borgerliges Pernille Vermund, hvis udtalelser rent faktisk flugter med den virkelighed, vælgerne rammes af i det offentlige rum.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hizb ut-Tahrir tager magten på muslimsk friskole

Det er den virkelighed, som udsættes for teatertorden, pudder, voksfigurer, skræmmekampagner og fake news, før den havner foran aftenkaffen hos familien Danmark, når det er Jesper Steinmetz og hans lige så røde lejesvend, Steffen Kretz, der holder mikrofonen.

Det bedste råd man som nationalkonservativ kan videregive den almindelige nyhedshungrende læser, seer og læserbrevsskribent er at søge væk fra de traditionelle nyheds- og sociale medier. Gå på 24NYT, gå på socialmediet Telegram, og stem i øvrigt ikke vanemæssigt på de gamle af navn, men ikke af gavn, liberale eller konservative partier. De partier har længe udspillet deres rolle og agerer nu som kanonføde for marxismens gadeparlament. Og undlad venligst at tildele Lars Løkkes Moderaterne mere end et skuldertræk. En hovedrysten var mere passende for Danmarks pr. definition værste og længst fungerende levebrødspolitiker. Hans dage burde være talte.

Stem på Nye Borgerlige af mangel på bedre, Stram Kurs eller støt en ensom værdikriger som Martin Henriksen. De øvrige politikere vil jeg end ikke tiltro et abonnement på Familie Journalen i forhold til at få overgivet nøglerne til Danmarks fremtid.

Amen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)