Klumme: Ida Auken har solgt sin sjæl


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

For uindviede er World Economic Forum (WEF) en privat organisation med hovedsæde i Davos i Schweiz, etableret i 1971 under ledelse af grundlæggeren Klaus Schwab. WEF er det man kalder en government-organized non-governmental organization (GONGO) i modsætning til NGO-bevægelserne, da WEF sponsoreres af regeringer.

Jeg vil stærkt opfordre læserne til at gå på WEFs hjemmeside, hvor organisationens økonomiske målsætninger og partnere i det private erhvervsliv helt åbent beskrives. Ud over de finansielle støtter flokkes regeringsledere og politikere til WEFs møder i Davos og samles om den dagsorden, der beskrives som The Great Reset, den store genstart efter coronaepidemien.

Der er således intet konspirationsteoretisk i WEFs målsætninger, der beskrives som ønsket om øget kontrol og regulering med de finansielle midler, veje og ressourcer, om regulering af ressourcer i det hele taget, befolkningsudviklingen og begrænsning af samme.

Samarbejdet mellem de industrielle fyrster, økonomiske mastodonter og influencere som Bill Gates og George Soros med henblik på en begrænsning i det private erhvervslivs råderum ligger også åbent som en del af målsætningen. Herunder at migration betragtes som en menneskeret.

Set med mine briller er WEF vrangbilledet på den vestlige verden, vi kender bestående af retten til selv at kunne disponere og etablere sig, retten til nationale staters selvbestemmelse og det enkelte menneskes ret til frihed, og retten til indgreb i frihedsrettigheder såsom retten til at tale, skrive og i øvrigt udtrykke sin mening. Det er hvad WEF står for.

WEF er en globalistisk altomfavnende organisation styret af de få, men møntet på at styre de mange.

Folk i almindelighed forstår ikke omfanget af og kompleksiteten i det edderkoppenet, som WEF spinder ud over alt fra det danske kongehus til enkelt politikere, finansielle institutter og virksomheder. WEF bør betragtes på samme måde som Ron Hubbards Scientologys sekt af disciple med varierende antal stropper og skuldermærker afhængigt af, hvor stort et indtryk man har gjort på guruen selv, tyskeren Klaus Schwab. Schwab har måttet slette sit ophav af annalerne, for faderen var en højtstående nazist, der på samme måde som sønnen arbejdede med udvikling af det 3. Riges vidundervåben, hvor sønnens arbejde så består i økonomiske mirakelkure.

LÆS OGSÅ:  Om tidens kyskhed

Den tidligere folkesocialist, tidligere kulturradikale og nu opportunistiske socialdemokrat, Ida Auken, er et klassisk eksempel på, hvorledes vor tids Dr Strangelove aka Ron Hubbard, Klaus Schwab, rekrutterer sine disciple.

Young Global Leaders i WEF består af 200 medlemmer, som er udvalgt, fordi de har vist lederskab og evne til at skabe og føre nye ideer ud i livet. Det anerkendte headhunterfirma Heidrick & Struggles screener årligt de flere tusind indstillede kandidater, som efterfølgende bliver vurderet af en udvælgelseskomité.

I forbindelse med sin udnævnelse udtalte Ida Auken i en pressemeddelelse: “Jeg er både glad og stolt over at blive en del af den her gruppe af visionære, unge mennesker, som skal give bud på, hvordan verden skal udvikle sig fremover. Jeg får mulighed for at påvirke den globale dagsorden i en positiv retning samtidig med, at jeg får et helt unikt netværk og inspiration fra hele verden af alt fra erhvervsledere og politikere til kunstnere, der har sat gang i deres egne udviklingsprojekter”.

Det er den danske entreprenør og virksomhedskonsulent, Soulaima Gourani, som selv er medlem af Young Global Leaders, der har foreslået Ida Auken som kandidat. Foruden Ida Auken er fem andre danskere også blevet en del af klubben (læs: Scientology).

Den 4. industrielle revolution vil ifølge WEFs målsætning ramme dig på den måde, at du slipper din ejendomsret i al almindelighed til fordel for en ret til at bo, sove, leve og arbejde i de omgivelser, du befinder dig i. Staten og WEFs målsætninger regulerer din hverdag og dine dispositionsmuligheder. Du får ligesom i Aldous Huxleys bog ”Fagre ny verden” en kuvøselignende hverdag trillioner af kilometer fra det pluralistiske, parlamentariske, demokratiske, vestlige samfund vi kender, som generationer før os har kæmpet for og opbygget.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Dumpekarakter til 1813. Påske- og juleskandale rejses i regionsrådet

Klaus Schwab er speditør på samme måde som Adolf Eichmann var det af de ungarske jøder. Klaus Schwab sender i overført betydning blot nationalstater og folkestyrerne østpå, der hvor ingen vender tilbage fra. Aflusning af demokratierne om man vil. Han mangler blot helt Peter Sellers komiske talent fra filmen Dr. Strangelove. Se ham og forstå hvorfor. Han er som trukket ud af en karikatur.

At en åbenlys anti-demokrat og anti-vestlig privat, sekterisk leder kan få den magt og indflydelse, som tilfældet er, kalder på både psykologisk og psykiatrisk ekspertise. Dybden i det anti-demokratiske og den måde, hvorpå WEFs spin udstrækkes, er serveret af organisationen selv på weforum.org. Det eneste, der mangler, er oplysningerne om, hvorledes båndet fra coronaepidemiens oprindelse, vaccinernes udbredelse og hensigten om befolknings reduktion via implementering af samme foregår. Deep state rimer på WEFs navn.

Destabilisering af de økonomiske markeder med henblik på indgreb og indskrænkning i folks råderum og valgmuligheder er agendaen. At skabe frygt med henblik på tilsvarende at kunne undertrykke og styre via de kræfter, som står bag, er ligeledes WEFs agenda. Ekkoet fra statsminister Mette Frederiksens evne til skabe frygt og true sin befolkning er som at høre ekkoet fra WEFs lokaler i Davos.

Vi befinder os midt i den dagsorden, som WEF fremmer med ønsket om inflation og konkurser med henblik på overtagelse af markedskræfter via WEFs målsætninger og midler. WEF ønsker at nedbryde for efterfølgende at kunne opbygge og fremstå som den organisation, der har den dagsorden, de alternative løsningsmodeller, der skal til. Læs: redningsmodeller.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Schweiz – en islamistisk drejeskive

Kort sagt består World Economic Forum af en usminket fascistoid, udemokratisk, marxistisk inspireret privat hær, hvis købte lejesoldater som Ida Auken, der ikke løber rundt i Store Kongensgade uden for Scientologys forretningslokaler, som de gjorde for årtier siden for at kapre nye kunder i butikken. WEF er nemlig langt mere sofistikeret. Her foregår rekrutteringen via tildeling af intetsigende titler til disciple som Ida Auken i funklende paladslignende omgivelser i Davos. Sildesalat til idioter.

Nyttige idioter om man vil, som Ida Auken, bliver morgendagens ledere af den nye verdensorden, hvor du intet ejer, hvor du blot er figurant i en fremtidsverden, du ingen indflydelse har på.

Betragt Ida Auken, Klaus Schwab, WEF og alle WEFs følgere som enemies of the state. Og behandl dem derefter.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)