Kulturnatten: Gør en god handel til fordel for hjemløse

Den 11. oktober kl. 18-23 slår Øksnehallen i forbindelse med Kulturnatten dørene op for et Late Night Charity Market til fordel for de hjemløse. Det er organisationen WeShelter, som er arrangør af “loppemarkedet”, og DGI Byen har stillet Øksnehallen gratis til rådighed for det gode formål.

Øksnehallen vil hele aftenen være fyldt med private salgsstande, musik, mad og drikke, og stande kan bookes for 500 kr., som ubeskåret går til WeShelter. Overskuddet fra salget får standholderne selv – men man er naturligvis meget velkommen til at dele det med WeShelter.

Læs mere om arrangementet og bookingen her: https://weshelter.dk/charitymarket/

WeShelter arbejder for at give hjemløse og socialt udsatte bedre vilkår og driver blandt andet flere herberger i København. Blandt meget andet hjælper WeShelter hjemløse med problemer vedrørende sundhed, misbrug, arbejdsløshed og ensomhed.

”Vi er der, når alt afhænger af en seng for natten, og vi er der gennem det lange seje træk, når livet igen skal bygges op, og man skal finde sin plads i fællesskabet,” forklarer daglig leder af WeShelter, Lise Larsen og fortsætter:

”På vores herberger griber vi mennesker, når krisen er værst. Men de fleste hjemløse kæmper med problemer, som ikke kan løses med et værelse og et varmt måltid. Det kræver en helhjertet indsats: social støtte og rådgivning, genopbygning af sociale netværk, økonomisk overblik og muligheder for uddannelse, fællesskaber og arbejde”, siger hun.

WeShelter har under skiftende navne bedrevet socialt arbejde siden 1893.

LÆS OGSÅ:  Danmarkspremiere: Ny actionpark i Københavns