Kvalitetstag til en god pris

Markedet for tagtyper i dag er stort. Der findes mange forskellige former og varianter af tagtyper, og det hele kan virke lidt uoverskueligt, når det er tid til, at man skal have et nyt tag. Derudover bør dit nye tag også have en række kvaliteter, men hvad bør dette være? Og hvordan passer man bedst muligt på huset og det nye tag? Det vil denne guide hjælpe dig med.

Sådan plejer du dit tag og hjem

Når du har fået skiftet dit tag, bør du hvert andet år give dit tag algemiddel. Et tag kan hurtig få alger, mos eller andet skidt, men plejer du dit tag med et ordentlig algemiddel, vil du kunne slippe for dette. Det vil desuden også få dit tag til at se flot ud i længere tid.

Inden du skifter dit tag, bør du sørge for, at du har en ordentlig isolering. Uden en ordentlig isolering vil dit varmetab i huset ofte være rigtig stort, da størstedelen af varmen ryger ud igennem taget. Med den rigtig isolering vil du altså kunne spare penge på din varmeregning, men du vil samtidig også pleje miljøet og dit hjem med et bedre indeklima.

Kvaliteter i dit nye tag

En god kvalitet ved et tag er, at det er let at montere. Det vil spare tid, og du vil hurtigt kunne komme videre til dit næste projekt. Derudover bør dit nye tag have kvaliteter såsom at være modstandsdygtig overfor vind og vejr, men også en lang holdbarhed. Disse kvaliteter kan du for eksempel finde i et ståltag. Et ståltag er en billig kvalitetsløsning, som kan fås i mange forskellige farver og varianter. Det betyder, at du vil kunne finde lige det ståltag, som passer til dit hus. Du kan vælge imellem to forskellige former for ståltage – Decra og Lindab ståltage. Begge er af høj kvalitet samt meget robuste. Lindab er dog en smule billigere og har samtidig også usynlige pladeoverlæg. Desuden giver begge slags ståltage omkring 30 års produktsgaranti. Det er altså et tag, du kan regne med i alt slags vejr.

Kommentarer