Kvinde død efter grov vold – parret befandt sig på hotelværelse. Manden er sigtet.

Foto: Kim Matthäi Leland

En 37-årig mand er blevet sigtet og varetægtsfængslet for grov vold begået på et hotel i Viborg fredag den 14. september. Den forurettede var en 42-årig kvinde. Hun blev bragt til sygehuset, men afgik ved døden lørdag aften. Obduktionen skal fastslå døsårsagen.

Fredag den 14. september kl. 1856 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en 37-årig mand om, at hans kæreste – en 42-årig kvinde – havde brug for en ambulance, idet hun havde vejrtrækningsbesvær. Parret befandt sig på et hotelværelse i Viborg.

Ved politiets ankomst til stedet kunne det konstateres, at kvinden var bevidstløs, og at hun havde været udsat for vold. Den 37-årige mand blev anholdt på gerningsstedet, og kvinden blev bragt til Viborg Sygehus.

Lørdag den 15. september blev den anholdte fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holstebro, hvor han blev sigtet for grov vold efter straffelovens § 245. Sigtede nægtede sig skyldig. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

I løbet af lørdagen forværredes kvindens tilstand, og lørdag aften afgik hun ved døden. Politiet afventer nu resultatet af obduktionen for at fastslå dødsårsagen.

Både anholdte og afdøde er fra Viborg-området.

Af hensyn til efterforskningen giver politiet ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Kommentarer