Kvinde stod pludselig ansigt til ansigt med udlænding i sin stue

En kvinde i Hadsten fik sig en forskrækkelse i går formiddag, da der pludseligt stod en fremmed mand i hendes stue på Violvej. Klokken var omkring 10.15, da hun opdagede en mand, der gik rundt uden for terrassedøren på husets bagside. Manden havde tilsyneladende ikke opdaget hende og tog pludseligt i håndtaget og gik ind.

Da hun spurgte, hvad han lavede, blev han forskrækket og udbrød på engelsk, at han blot ledte efter en familie, han skulle i kontakt med. Herefter gik han ud af terrassedøren og forlod stedet.

Imens ringede kvinden til politiet, der straks sendte en patrulje til stedet. Patruljevognen kørte rundt i Hadsten for at lede efter manden og efter kort tid, gav eftersøgningen pote. På hjørnet af Østergade og Kirketorvet, så de en mand, der svarede nøje til signalementet, og da han så patruljen, skyndte han sig ind i en butik. Her kunne politiet så anholde ham.

Det viste sig at være en 34-årig ungarsk mand. Vidner havde også set ham gå rundt om et andet hus og banke på vinduer og tage i dørene.

Den 34-årige blev sigtet for husfredskrænkelse og fik en bøde, han skulle betale med det samme, da han ikke bor i Danmark.