Leo Lummerkrog aka onkel reje


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Diskussionen og debatten om den i virkeligheden sølle skuespiller, der agerer onkel reje, er alt andet lige vigtig set med borgerlige øjne. Hvis man er uenig i det, hører man ikke til i den borgerlige lejr, men i rød stue.

Og dermed et fortsat nej, det er aldeles upassende underholdning for 3-6-årige børn eller børn i det hele taget at se en voksen mand rende rundt med bh og få en dildo op i vanillekransen.

Det, han gør, er fuldt på linje med det identitetspolitiske, som woke og venstrefløjen står for i dag. Her ser man gerne kønsskifte bestemt af forældrene, hvis ungen ikke havde den ønskede tissemand eller -kone ved fødslen eller hvis Ole kan lide at klæde sig ud som Lise.

Og jeg forstår ikke, at man som forælder eller enkelt person ikke kan se det. Ungerne bliver forvirrede. Og det er lige i kernen af woke-tanken. Det at sætte spørgsmålstegn ved, og helst ville nedbryde, alle normer. Dem der synes det er OK, at børn ser den slags, burde finde en anden “plat”form. De har ikke ståsted på en borgerlig scene.

Onkel reje er pædofiliserende, og det har intet at gøre med at beskylde rejefiguren for at være pædofil, men han sænker en grænse for det acceptable og det over for det mest sårbare af alle: vores unger. Og at DR sponsorerer det, gør det blot endnu mere vanvittigt, for det er dine og mine skattekroner.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Godt økonomisk udspil fra NB

At nogen sender ham dødstrusler, er strafbart, men hvis han reflekterede på et dybere plan end hans udseende lader afsløre, så er det ikke raketvidenskab at kunne regne ud, at når man overskrider en grænse, som er pædofiliserende, i og med man “underholder” poder med sex, så kan det afstedkomme en reaktion.

Parnasset af den kunstneriske elite og de venstreorienterede mediers rygmarvs- reaktioner til støtte for onkel reje burde alle som en stikke piben ind. Men, moralsk og mentalt befinder de sig i et dragshow 24/7.

Der sgutte noget sjovt i sadomasochisme og lædertøj, og det er overgreb, at forældre trækker deres unger ind til voksenting, som de synes er sjove, men som børnene ikke aner, hvad der er hoved og hale i. Topmål af tanke- og ansvarsløshed er, hvad det er.

Ungerne kommer blot til at tro, at sådan skal man opføre sig, altså som en skægabe i lædertøj og bh, og at man godt må opføre sig på den måde, for det synes far og mor er sjovt. Så vil børnene selv lege sådan efterfølgende. Børn er copy cats.

Og hvis de møder en rar mand med en pose bolsjer på legepladsen, som vil lege på samme måde, hvorfor skulle de så sige nej til det?

Det har deres forældre jo selv syntes var sjov.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Socialdemokraterne skifter Palæstina-kurs på Københavns Rådhus

Så onkel rejes supportere skal stramme op, og adskille sig fra hylekoret af røde lejesvende på mediernes redaktionsgange. De promoverer overgreb dybest set. Men, tiden vi lever i mangler i øvrigt helt et moralsk kompas og ansvarsfølelse.

Og nej, der er ikke noget bedre end sort humor og satire, den er livgivende og livsvigtig, men når man ikke kan skelne mellem lort og lagkage, så har man et problem.

Vi ved jo i forvejen, at medierne løber med tidens trend uden at reflektere. Medierne har ikke foretaget sig noget fornuftigt de sidste årtier i forhold til at afsløre noget som helst væsentligt. Endsige udfordret magtens mænd og tissekoner. Man saver ikke af den gren, der tildeler en mediestøtte. Afskriv medierne som andet end propaganda maskiner for rød front24NYT undtaget.

Medierne havde mere travlt med at aflede fra debatten om bededagsferien, og støtte Mette Frederiksen, og slørede i stedet virkeligheden ved at gå i brechen for onkel reje. Sygt nok, men også fuldt ud forventeligt.

I virkeligheden burde tossen hedde Leo Lummerkrog.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)