Livsfarlige følger af muslimsk indvandring

DEBAT: Af Erling Askjær Jørgensen – Fhv. Folketingsmedlem for Fremskridtspartet. 

Her midt i coronakrisen følger vi danskere sundhedsmyndighedernes anvisninger. Vi bliver orienteret grundigt, når vi åbner for TV og når vi læser aviser. Og danskerne retter sig efter myndighedernes anvisninger og påbud.

Rundt omkring blandt danskerne bor der mange indvandrede muslimer. Disse fremmede ser ikke dansk TV, de læser ikke danske aviser, de forstår ikke det danske sprog og forstår dermed ikke de påbud, der kommer via medierne.

De retter sig derfor ikke efter de påbud, der er kommet fra de danske myndigheder, som skulle begrænse spredningen af den farlige coronavirus. De indvandrede muslimer gør som det passer dem, og flere syge og flere dødsfald er resultatet.

Selvsagt gælder foranstående ikke samtlige de indvandrede muslimer. Men selv om det kun gælder for halvdelen af de indvandrede muslimer, er det livsfarligt både for dem selv og for alle vi andre.

Indvandringen af muslimer har nu livsfarlige følgevirkninger for dem, som er danske født og opvokset i Danmark, og som taler og forstår vores danske modersmål.

Har skribenten ret? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor.