“Man med accent” truer 30-årig med kniv under røveri

Røveri mod person – Jernbanegade, Roskilde

I weekenden anmeldte en 30-årig mand fra Høje Taastrup, at han natten mellem fredag og lørdag var blevet udsat for et røveri, hvor røveren under trussel med en kniv havde truet sig til at få udleveret et dyrt armbåndsur af mærket Breitling.

Den 30-årige havde været på et diskotek og gik i tidsrummet kl. 0100-0145 mod sin bil på en nærliggende p-plads nord for gågaden i Roskilde. Her blev offeret antastet af røveren, der blev beskrevet som:

Mand, 20-35 år, 175-180 cm høj, spinkel til almindelig af bygning, iført løsthængende grå hættetrøje, der var lukket sammen, så kun øjne og næse var synlig, sorte bukser og sorte sko, truede med kniv med ca. 10 cm langt blad. samtidig med, at han på dansk med accent truede med at stikke ham, hvis han ikke fik uret.

Offeret tog sit ur af og gav det til røveren, der stak af til fods i ukendt retning. Den 30-årige kom ikke til skade ved røveriet.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har set røveren i området ved Jernbanegade – gågaden/Algade – parkeringsplads nord for gågaden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.