Mand sigtet for vold mod ung knallertfører

Kl. 15.08 mandag fik politiet anmeldelse om, at en uenighed i trafikken havde udviklet sig til vold mod en 15-årig dreng. En patruljen kørte til rundkørslen ved Fælledvej/Møllehusvej/Helligkorsvej i Roskilde, hvor episoden var sket. Flere vidner blev afhørt til sagen, men kun den 15-årige var stadig på stedet. En bilist, som var den anden part i kontroversen havde forladt stedet.

Den 15-årige dreng fra Roskilde var kommet kørende på knallert ind i rundkørslen, hvor han skulle svinge til højre ad Møllehus i retning mod Roskilde Hallen. Samtidig kørte en bilist ud af rundkørslen og stødte næsten ind i knallertføreren, som ramte bilens sidespejl. Herefter henvendte bilisten sig til den 15-årige knallertfører, som blev tildelt et slag i ansigtet af den mandlige bilist, som herefter forlod stedet.

Knallertføreren blev afhørt på sin bopæl under overværelse af sin mor. Politiet fik gode oplysninger om bilisten og kørte herefter til bilejerens adresse i Roskilde. Her traf patruljen den mistænkte bilist, en 75-årig mand, som blev sigtet for vold mod den 15-årige, hvilket han nægtede. Den 75-årige vil senere høre mere fra politiet i sagen.