Mand stukket i armen med kniv

Nivå: Klokken 22.15 onsdag indløb der anmeldelse om, at kunder og personale på Circle K på Niverød Kongevej blev generet af en mand grundet hans adfærd, og en patrulje kørte derfor til stedet. Her blev manden truffet i selskab med fire andre mænd, og de blev efter en adfærdsregulerende samtale bedt om at forlade stedet.

Klokken 23.43 indløb der anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv på Nivåhøj, og patruljer kørte straks til stedet. Her kunne det konstateres, at en 28-årig mand fra Nivå var blevet stukket med kniv i armen. Det kunne ligeledes konstateres, at han var en af de personer, som tidligere på aftenen var blevet bortvist fra Circle K. Den 28-årige blev kørt med ambulance til hospitalet for behandling af sine skader.

På baggrund af den indledende efterforskning i sagen kunne en patrulje klokken 04.17 anholde og sigte en 19-årig mand fra Nivå for forholdet. Han havde ligeledes været til stede ved hændelsen på Circle K tidligere på aftenen, og den forurettede og han havde derfor et forudgående kendskab til hinanden.