Mette F. har stukket danskerne blår i øjnene

Den 5. feb. 2018 præsenterede Mette Frederiksen (S) Socialdemokratiets udlændingeudspil, som var partiets helt store politiske tiltag frem mod det kommende valg.

Helt konkret skulle Danmark oprette et modtagecenter uden for Europa. Helst sammen med andre EU-lande, men ellers alene, hvis det ikke lykkedes at få den europæiske union med på ideen. Modtagecenteret skulle ligge i et tredjeland, og her skulle flygtninge søge om asyl.

Direkte adspurgt, om der findes lande, som har tilkendegivet, at de er interesserede i at få et modtagecenter, sagde udlændinge- og integrationsminister, Mattias Tesfaye, til Berlingske: ”Nej, desværre. Jeg vil vældig gerne sige, at vi har været i dialog med et tredjeland som sagde, at de gerne ville have et modtagecenter, men det er der ikke nogen, der har sagt til os”.

Morten Messerschmidt (DF) siger: ”Det her er ganske problematisk, for Socialdemokratiet har stukket vælgere blår i øjnene og fået det til at lyde som om, fuglene både var i hånden og i ovnen og meget andet”.

Kommentarer