MIN GRUNDLOVSTALE 2024


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Kære danskere

Atter et år har passeret revy siden grundlovens indførelse 5. juni 1849, og hold kæft, hvor vi har været til grin, ikke kun en del af tiden, men 100% af tiden.

Sjældent, som i SJÆLDENT, har politikerne nærmest under ét taget pis på befolkningen, jer danskere, og det 24/7.

På den ene side har vi en statsminister, der mener hun har ret til at køre butikken Danmark, som var det hendes private udlejningsforretning, hvor hun kan skalte og valte med både grundlov og frihedsrettigheder, som havde hun hånds- og halsret over skidtet.

På rød side og på midten er alt gået op i hat og briller.

Man har sænket paraderne i forhold til alle idealer om kønnenes ligestilling, danskernes sikkerhed og i øvrigt sikring af, at der bliver økonomi til ældreforsorg, undervisning og uddannelse af fremtidens danskere. Blot man kan sætte et label på hvor der står woke eller mangfoldighed så kan alt lade sig gøre.

Eneste punkter på dagsorden for regeringen har været at sikre alle andre end dem, de er valgt til at varetage interesser for.

De burde stille op til valget i Gaza blandt skabsløse abstinensere. Dem hvis brødre, søstre og vestlige håndlangere nu går larmende gennem gaderne med krav om en ny udgave af Holocaust. Og hvem begyndte spørger man lige? Det var fandeme ikke israelerne. Send dem retur til deres shithole part of the world.

LÆS OGSÅ:  Klumme: USA er rystet i sin grundvold

Men, tro mig, I derude kommer til at betale for politikernes studentikose stunts.

Jeg nævner klimahysteriet. Jeg er så gammel, at jeg kan huske da klimaforandringer hed vinter, forår, sommer og efterår. Molbohistorier fra Bill Gates om køers ødelæggende virkning står i kø for at komme ud. Send ham i kredsløb om månen den forbryder.

De eneste medier der kan bruges til noget er aviserne, når man er løbet tør for avispapir. Tro på det modsatte af hvad de udgyder, så er du nogenlunde velorienteret. Det være sig om Biden, Trump, vacciner og migrationens gunstige indflydelse på risikoen for overfald.

Jeg nævner i flæng Ukraine krigen, hvis økonomiske byrder har forhindret opførelse af vel 100 nye plejehjem for de aller mest sårbare danskere.

Den generation som er ved at dø ud som så tyskerne komme og gå under krigen, som medvirkede til etablering af velfærdssamfundet. Fuck dem.

Nu poster Rosa Lund dagligt sine opdateringer om, hvad hun og Enhedslisten har nået inden sommerferien.

De mangler kun et krisecenter for politikere med dobbelt moral, så er den ged barberet.

Send Rosa Lund og Zenia Stampe til Bloksbjerg Skt. Hans aften, så er min sommerferie reddet. De vil kunne flyve derned på autopilot uden indkøbte koste.

Gut bei Ruth, er det eneste jeg vil sige.

Det faktum at vandmænd har overlevet som art i 50 millioner år uden hjerne, giver et praj om, at mennesker som dem, nok også skal findes i fremtiden.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Der er ingen køn, mener Biden

Hvad sker der for dig, dansker, er du dum eller kan du bare godt lide, at folk holder dig for nar Big time, og det nat og dag?

På den anden side har vi en borgerlig opposition, der mest af alt skulle lægges over knæet, for ikke at erklære politisk

undtagelsestilstand, og holde Mette fup og hendes sammenrend op på, hvad de har haft gang i.

Det kræver 90 mandater at samle et flertal til at iværksætte en rigsretssag, men med politikere som Løkke og Stine Bosse vil jeg end ikke betro dem andet end et abonnement på Ude og Hjemme med den patos, de lægger for dagen.

Sjældent kan man dog finde klaphatte med mindre røv i bukserne end den de to konfirmander har. Ufatteligt, de kan få andet end deres egen stemme.

Borgerlige politikere af den gamle skole fra V, K og nu U-Løkke er under ét fuldstændig værdiløse i forhold til at varetage og magte opgaven med at passe på Danas have.

Vi har en Lars Løkke, og Moderaterne.

Her vil han fortsætte, hvor han slap med at kunne fakturere dyrt herreekviperingstøj til sig selv fra forretningen Zornig, og gøre det som karbonpapir.

Han kan så trække sig tilbage med sin fede folketingspension om en 5-6 år. Fingeren er hvad han giver grundloven og jer. Et stort egotrip. En hvis aftryk er det største ryk ind af 3. verdensborgere nogensinde på vores egen hjemmebane. Totalt værdiløs og stærkt landsskadelig.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Trump bliver forhåbentlig og formodentlig genvalgt

Kort sagt, danskere, det går ad helvede til.

Tag jer sammen, landet stander i våde, sandhed sander til og ærlighed og retmæssighed er ikke længere dyder, der holdes i hævd på tinge. Og nu skal vi ud at sætte kryds på en rulle lokumspapir for at sende en gang middelmådigt begavede skolelærere og Løkkes lalleglade søn til EU.

Vi er nået dertil, hvor den virkelige folkefest burde holdes foran Christiansborg med fakler og høtyve.

Jeres og folkets time er kommet.

Danmark kalder, for meget ugræs er føget over hegnet. Nye koste og nye tider er det, vi må kræve. Er I klar til at følge mig derude?

Tak for ordet!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)