Mistænkeligt forhold

Allerød

En beboer på Rønnealle anmeldte klokken 09.49, at en mand kort forinden havde banket på hans dør, men var forsvundet fra stedet, da han opdagede, at der var overvågningskameraer på adressen. Beboeren mistænkte derfor, at manden var på stedet for at begå indbrud, hvis der ikke havde været nogen hjemme. Den fremmede mand blev af beboeren beskrevet som værende: 17-20 år, mørk i huden og med fuldskæg. Iført sort jakke, sorte Adidas-bukser og sorte sko.

Klokken 09.50 indløb der en lignende anmeldelse, da en kvindelig beboer på Kastaniealle anmeldte, at en fremmed mand klokken 09.30 havde banket på hendes dør. Da hun åbnede døren, spurgte manden på engelsk efter en person, som kvinden ikke kendte til. Hun mistænkte derfor også, at manden var på stedet for at begå indbrud, såfremt ingen åbnede døren. Den kvindelige beboer beskrev denne mand som værende: ca. 160-165 cm, østeuropæisk af udseende, mørkt halvlangt hår. Iført sort hættetrøje. Talte engelsk.

Patruljer kørte til området for at lede efter personer med de oplyste signalementer. Det var dog ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med de to hændelser.

Det formodes, at der kan være sammenhæng mellem episoderne grundet sammenfald i gerningstidspunkt og –sted.