Nærmere Gud til dig


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Det er aldrig blevet bevist, at orkestret på Titanic rent faktisk skulle have spillet melodien i overskriften, men sagnet lever i folkemunde. Og det vidner om musikeres karakterfasthed under ekstremt pres.

Det er mere end man kan sige om Vermunds personlige forlis i at etablere, rejse og skabe grundlag for, at et hidtil uprøvet parti på højrefløjen kom i Folketinget og blev der. Den historie begyndte på baggrund af et total svigt i DF’s ledelse af at ville tage ansvar og lukke ned for en migrantstrøm på titusinder af fortrinsvis syrere i sommeren 2015. Respekt so far for det, men det var på et oplagt grundlag.

Forliset og grundstødningen for NB indtraf i flere tempi. At meddele vælgerne, at for- og næstformand ville forlade skuden, når anden valgperiode var udløbet, var i sig selv både uforståelig og utilgivelig i politik. Det svarer til, at man på vej over Atlanten i en krydstogtsdamper meddeler passagerne, at man forlader skibet i en redningsbåd, fordi man har fundet bedre ting at tage sig til. Nye destinationer.

Formandsskiftet og valget omkring det var kaotisk – et amatørmæssigt og dilletantisk teater. En Lars Boje Mathiesen med krav, som ikke kunne opfyldes, og hans exit efter en stormfuld eksklusion. Ganske unødvendigt. Havde det ikke været mere politisk ordentligt blot at meddele, at kravene ikke kunne opfyldes frem for at skabe så meget røre i andedammen?

LÆS OGSÅ:  Klumme: Borgerrettighedsbevægelsen i USA har mistet al troværdighed 

De mange eksklusioner, herunder at Henriette Ergemann blev undergået, og at man ikke slog ring om hende pga hendes Facebook opslag om vaccinerne, viser, hvor dårlig en kaptajn Vermund var. Hvor dårlig en menneskekender og illoyal partileder hun var. Me, myself and I mottoet.

Seier Christensens sygdom gjorde det ikke nemmere at manøvrere, Mette Thiesens exit endnu mindre. Matroserne forsvandt fra maskinrummet.

Men, i fulde alvor her i januar 2024 at nedlægge folketingsgruppen to mand høj, og blot lakonisk meddele, at man havde valgt at gå til Liberal Alliance, det indskriver Vermund i kongerækken af vælgerbedragere, vi har oplevet siden COVID-19 blev opfundet af Deep State, Biden-administrationen, WEF, Bill Gates, Big Pharma, Mette Frederiksen, Lars Løkke og Jakob Ellemann. Sidstnævnte havde dog moral nok til at få et nervesammenbrud over det. De øvrige rettede sig ind efter statsministerens motto om at leve med det.

Vermund har i indeværende valgperiode haft mere travlt med at flashe hvem hun har kysset i sin gadedør end at kere sig om Danmarks og danernes velbefindende. Hvis hun havde medvirket i tv-serien Vikings, havde Lagertha for længst gjort en ende på seernes pine over sådan en skrælling. Kort proces ville der have været.

Et Tik Tok-parti med Radikale rødder er altså godt nok til Vermund, et parti som på det værdipolitiske område er så gennemhullet en plimsoller, at det vand der trænger ind, aldrig vil kunne redde Danmark fra islamisering. Og Vermund ved det. Alligevel vælger hun egen vinding frem for at tage kuglen for dannebrog. Jeg har ikke ord.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Lad os prøve at tale om den racisme, som danskerne udsættes for

At kalde hende en dygtig kommunikator i Bezzerwisserne på TV2 News siger mere om deltagernes moralske habitus end evnen til at gennemskue menneskematerialet Vermund. Hans Engell har som den eneste gennemskuet kaptajnen, der som den første forlod Titanic i redningsbåd, alt imens orkestret spillede Nærmere Gud til dig på dækket. Skamløst, hverken mere eller mindre.

Jeg kommenterede på nævnte vis på Vermunds Instagram om at efterlade 2.9% af vælgerne i vildrede om, hvorvidt hun var blevet sindssyg, og hendes eneste kommentar var, at det ved seneste måling alene var 0.9%.

Tilbage står en lands- og lokalledelse uden kaptajn. Tilbage står et projekt som på afgørende vis har skadet det nationalkonservative Danmark. Og den skyldige er på fri fod.

At Vermund end ikke har nerver til at forlade skibet som den sidste, og så på en ordentlig måde, viser, at hun er en politisk og menneskelig dværgvækst. Adolf Hitler havde til sammenligning nerverne til at skyde sig en kugle for panden, da russerne stod 500 meter fra Førerbunkeren. Hvor alt var håbløst. Han steg ikke ned i en ubåd til Argentina efter nederlaget ved Stalingrad. Blot for sammenligningens skyld.

Måtte den brave Martin Henriksen som the lone rider være en af dem, der kunne rejse fugl Phønix af asken, og måtte han få opbakning og styrke fra baglandet. Måtte uslingen Vermund blive sendt ud i glemslens mørke eller endnu bedre, måtte hun blive ekskluderet af LA efter at have været blevet afsløret i endnu et forræderi. Så ville både Danmarks historien og retfærdigheden ske fyldest. Amen

LÆS OGSÅ:  Njals Tårn. Jamen, det er jo renlivet svindel

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)