Nu er det storbyelitens tur

Danmark er i dag er splittet og opdelt i den “progressive”, indvandrervenlige storbyelite og de ”tilbagestående” fra Udkantsdanmark.

Storbyeliten er de 10 pct. med lange uddannelser, EU-kærlighed, multikulturelt udsyn mod verden, selvgod humanisme, en Twitter-konto og dyre boliger i de mest hippe kvarterer i landets storbyer. De lever uden forbindelse til rosset i resten af landet, beskyttet bag bymure af velstand i liebhaverenklaver som Rungstedkyst, Søllerød, Birkerød, Gentofte, Klampenborg, Frederiksberg og Østerbro, i solid afstand fra de belastede, indvandrertunge områder, hvor trængslerne med en mislykket muslimsk integration er blevet folks hverdag.

BT har netop berettet om indvandrerdrenge, der hærger Birkerød. En gruppe drenge med muslimsk baggrund angreb en pensionist på Hovedbiblioteket i Birkerød, der måtte til behandling på sygehuset.

De utilpassede indvandrerdrenges opførsel har bl.a. ført til, at biblioteket har følt sig nødsaget til at hyre vagter. Samtidig har man måttet lukke ned for den ubemandede aftenåbning med mulighed for selvbetjening.

Tidligere har indbyggerne i Rudersdal Kommune oplevet et skudopgør på Rungsted Strandvej, hvor en blev dræbt og fire blev såret.

I fremtiden vil flere og flere rige kommuner opleve vold og chikane fra unge med indvandrerbaggrund. Nu er det den islamvenlige storbyelites tur at blive beriget med multikulturens lyksaligheder.