Ny kogebog er en hyldest til hummus

Malin og Nimrod Regev har lavet en kogebog, der lige som deres to restauranter, har hummus som stjernen. For hummus er et helt fantastisk og næringsrigt grundelement i mange retter.

Hvorfor er hummus så lækkert? Hvordan kan det være, at den her så ubetydeligt udseende ret er så utroligt god og næringsrig? Hummus er meget mere end bare en dip til grøntsager. Hummus er en fantastisk bund i en ret, et suverænt tilbehør og fungerer til både kød og vegetariske retter. Bogen indeholder over 50 opskrifter inklusive 18 retter, hvor hummus er hovedret, samt trin-for-trin-instruktioner i, hvordan man koger kikærter og grundopskrifter på hummus, falafel, pitabrød og baklava.

Eftersom hummus har så få ingredienser og er så relativt let at lave, så er det de små nuancer, der gør hele forskellen. I Hummus deler forfatterne tips og tanker bag deres favorithummus, retter og lækkert tilbehør.

Malin og Nimrod Regev driver på femtende år deres to restauranter i Stockholm, der begge har hummus som det absolutte omdrejningspunkt. Med en fælles madinteresse har de blandet deres svenske og israelske baggrunde sammen og knokler for at udbrede den sunde, mellemøstlige spise til hele norden.

Fakta om bogen:

Titel: Hummus
Forfattere: Malin og Nimrod Regev
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740686487
Sidetal: 158
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 10. januar 2023

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)