Nyt om drab på 28-årig

En 20-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for drabet på en 28-årig mand søndag den 15. maj. Han er desuden sigtet for særlig grov vold ved senere samme dag at have stukket en 25-årig mand med kniv.

Søndag kort før kl. 13 fik Københavns Politi en anmeldelse om, at en 28-årig mand var blevet indbragt på hospitalet i kritisk tilstand efter at have været udsat for grov vold på et hotelværelse i Strandgade på Christianshavn. Manden afgik ved døden mandag aften.

Samme søndag som drabet, lidt efter kl. 19.30, blev en 25-årig mand fundet med knivstik på en adresse i Silkegade i Indre By. Han var alvorligt såret, men uden for livsfare.

»Tirsdag aften kunne vi anholde en 20-årig mand, som vi anser for at være gerningsmanden i begge sager,« siger politikommissær Kenneth Jensen fra Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten ved Københavns Byret kl. cirka 13. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, og derfor har Københavns Politi ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.