Nyt om voldtægtsforsøg på 16-årig pige

Foto: Rigspolitiet.

Voldtægtsforsøget skete i nærheden af rundkørslen Frederiksværksvej/J.F. Willumsens Vej den 15. september i år

En 27-årig mand uden fast adresse blev klokken 17.34 tirsdag eftermiddag anholdt i Ølstykke og sigtet for forsøg på voldtægt af en 16-årig pige i Frederikssund.

Voldtægtsforsøget skete den 15. september i år i nærheden af rundkørslen Frederiksværksvej/J.F. Willumsensvej og tankstationen Circle K.

Nordsjællands Politi offentliggjorde tidligere på efteråret billeder af den formodede gerningsmand og fik i den forbindelse omkring syv henvendelser fra borgere, hvoraf en af henvendelserne pegede på den nu anholdte.

– Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået fra borgerne i denne sag, siger Matias Arvidsen, politikommissær og leder af afdelingen for efterforskning af personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi har også tidligere efterlyst vidner, særlig en bilist, som omkring klokken 01.30 den 15. september i år kom kørende ad J.F. Willumsensvej i vestlig retning.

– Vi vil fortsat meget gerne tale med den bilist og også andre eventuelle vidner, siger Matias Arvidsen.

Den 27-årige skal her til formiddag afhøres af politiet og bliver klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.