Omar Marzouk tordner mod dækning af imamhistorie: “finansieret og støttet af den jødiske højrefløj, som prædiker had til muslimer”

Da 24NYT forleden kune afsløre, at en imam endnu engang har opfordret til at dræbe jøder fra talerstolen i en dansk moske, bragte samtlige danske medier efterfølgende historien. 

Men i et opslag på Facebook tordner komikeren Omar Marzouk, der ifølge sig selv ikke definerer sig som dansk, nu mod mediernes dækning af sagen.

Kilden til historien er nemlig mediet, MEMRI, som bl.a. overvåger mellemøstlige TV-kanaler m.m. og oversætter relevant information fra arabisk, således at interesserede, som ikke forstår arabisk, kan få et indblik i indholdet af tv-udsendelser, imamprædiker etc.

Problemet er ifølge Omar Marzouk, at MEMRI ikke er ‘troværdigt’. Han skriver således i sin opdatering på Facebook den 11. maj:

“Memri er ikke et troværdigt nyheds medie. Mediet er finansieret og støttet af den jødiske højrefløj, en højrefløj som selv prædiker had til muslimer.” (sic.)

Omar Marzouk definerer ikke nærmere, hvem der udgør “den jødiske højrefløj”, men det er ud fra hans opslag at dømme, nogen som “prædiker had til muslimer.”

Omar Marzouk har tidligere ytret ønske om at flytte fra Danmark, og selvom han er født og opvokset i Danmark siger han, at han kommer fra Egypten, når han rejser.

Det fortalte Marzouk i et interviet til BT sidste år.

Del gerne artiklen på Facebook.

 

 

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb