Partierne vender ryggen til Stram Kurs

Samtlige partier i Folketinget undtagen DF afviser ifølge Berlingske samarbejdet med Stram Kurs.

Jeg kommer ikke til at bygge min regering på Stram Kurs”, siger Lars Løkke.

Socialdemokratiet kommer aldrig til at danne en regering på Rasmus Paludans stemmer”, siger partiets politiske ordfører, Nicolai Wammen.

Den konservative leder, Søren Pape Poulsen, siger til Ritzau, at han slet ikke ser en regering baseret på Stram Kurs’ mandater.

Mette Frederiksen siger, at ”der er ét parti, som jeg aldrig kommer til at samarbejde med, nemlig Paludans parti”.

Kun DF vil gerne lave politik sammen med Stram Kurs. ”Vi ønsker ikke svenske tilstande. Stram Kurs vil have et asylstop, og det vil DF også. Stram Kurs skal være velkomne til at hjælpe os med det og trække tingene i den rigtige retning”, siger DF’s udlændingeordfører, Martin Henriksen

24NYT: I Danmark har de politiske partier valgt at gøre Dansk Folkeparti stuerent og dermed undgå den højreekstremisme, som findes i Tyskland og Sverige. Alt tyder på, at magtpartierne i Folketinget har fravalgt denne model. Om det er klogt, vil tiden vise. Efter de seneste valg i både Sverige og Tyskland afviste alle partier at samarbejde med hhv. Sverigedemokraterna og Alternative für Deutschland. Denne strategi har kun resulteret i endnu større vælgermæssig succes for de to højrefløjspartier.

OBS: Læs og del gerne nyheden fra din Facebook-profil, fordi Danmarks Radio har fået Facebook til at lukke 24NYT’s profil.

 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN OG BLIV ABONNENT

Vælg beløb