(OPDATERET) Partileder overfaldet – Nu har Facebook fjernet videoen

OPDATERET! Nedensåtende er skrevet kl. 16.07 d. 12.06.18. Efterfølgende har Facebook valgt igen at offentliggøre både video og partiside.

Partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, blev forledem overfaldet med spyt og trusler i Vollsmose, da han og andre partimedlemmer skulle optage en kort videofrekvens på Bøgetorvet.

Som det fremgår af videoen er det indvandrere, som forhindrer Rasmus Paludan, der også er en kendt advokat, i at færdes i bydelen.

I dag har Rasmus paludan dog oplyst til 24NYT, at både video og den Facebook-side, som tilhører partiet Stram Kurser er fjernet af Facebook.
Det er uvist, hvorfor Facebook har valgt at fjerne videoen, som dog stadig kan ses her.
Dey er selvfølgelig velkommen til at dele denne artikel, hvis du mener, det er vitigt, at videoen stadig bliver vist i offentligheden.

LÆS OGSÅ:  Trussel med "skydevåben" ved skole i Aalborg

Hvad mener du? Er det acceptabelt at Facebook på den måde bortcenSurerer videoer af overfald på politikere, og hvad mener du, grunden kan være? Skriv din mening i kommentarfeltet nendenfor.

 

Hvis du vil hjælpe 24NYT med vores journalistisk, som IKKE ligger under for politisk korrekthed, så støt os med 1,- om dagen ved at klikke her.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb