Politiet offentliggør navn og billeder i sagen om Maria From Jakobsen

Efter ophævelsen af navneforbuddet i sagen om den forsvundne Maria From Jakobsen offentliggør Nordsjællands Politi nu navn og billeder af sigtede Thomas Gotthard

Portræt af sigtet i Maria From Jakobsen-sagen

Til brug for efterforskningen af det mulige drab på Maria From Jakobsen søger Nordsjællands Politi informationer om Thomas Gotthards færden i perioden fra fredag den 23. oktober 2020 og frem til søndag 15. november 2020, herunder særligt mandag den 26. oktober 2020, hvor Maria From Jakobsen forsvandt.

Desuden er Nordsjællands Politi særligt interesseret i oplysninger om hans færden i nætterne mellem 1. og 2. november 2020, 5. og 6. november 2020, 6. og 7. november 2020 samt 7. til 8. november 2020.

Thomas Gotthard er 44 år og beskrives som 202 cm høj, spinkel af bygning med mørkeblondt hår og blå/grå øjne. Han har i den periode, hvor Nordsjællands Politi søger oplysninger om hans færden anlagt fuldskæg.

Han var mandag den 26. oktober 2020 iført følgende beklædning:

• Koboltblå kort jakke
• Mørk skjorte med hvide tern
• Mørkeblå cowboybukser
• Uldent halstørklæde
• Hvide snøresko med mørkebrune såler
• Glatbarberet (bemærk, at han i løbet af den periode, hvor Nordsjællands Politi søger oplysninger om hans færden, har anlagt fuldskæg).

Nordsjællands Politi søger også oplysninger fra borgere, som har set en hvid Chevrolet Spark med registreringsnummer AK 82 345, en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer CH 78 908 og en trailer med registreringsnummer BM 5447.

LÆS OGSÅ:  81-årig kvinde formentlig skudt og dræbt af 84-årig ægtemand

Borgere, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

 

Sigtet i Maria From Jakobsen-sagen ved bil

Sigtet mand i Maria From Jakobsen-sagen set på Ingo station

Sigtet mand i Maria From Jakobsen-sagen set på shell station

 

Suzuki Baleno grå

Suzuki Baleno grå

Hvid Chevrolet Spark

Trailer