Pressede to mænd ned på togskinner. Slog, nikkede skaller, sparkede og trampede ofrene i hovedet – nu er seks “unge” anholdt. Politiet tavs om etnicitet

Københavns Vestegns Politi indledte onsdag morgen en anholdelsesaktion for at anholde seks unge som alle er mistænkt for grov vold på Taastrup Station den 4. august 2018 kl. ca. 05.30..

De seks unge mænd i alderen 16 til 20 år mistænkes for at have overfaldet to mænd på perronen på Taastrup Station og have presset de to mænd ned på togskinnerne. Her fortsatte volden med slag og spark, ligesom de to forurettede blev udsat for skaller og blev trampet i hovedet.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Fremstilles senere i dag

– Der er tale om et groft og umotiveret overfald på to personer, som kunne være endt helt galt, da en af de forurettede blev efterladt hjælpeløs på togskinnerne. Jeg er derfor meget tilfreds med, at det her til morgen er lykkedes at anholde de seks unge efter grundig efterforskning, siger politikommissær Søren Andersen fra Almen Efterforskning under Københavns Vestegns Politi.

De seks unge vil alle blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup senere i dag. Københavns Vestegns

Politi efterlyser fortsat to unge mænd i forbindelse med overfaldet.

24NYT har  i dag været kontakt med Københavns Vestegns Politi og spurgt, om politiet kunne give et signalement af de efterlyste, herunder hviken etnisk baggrund de har, men det ønsker politiet ikke at oplyse noget om, da politiet “føler sig sikker på, hvem de er.”