Radikal glæde over sløjfede stramninger

I et indlæg i Jyllands-Posten glæder De Radikales muslimske beskæftigelsesordfører, Samira Nawa, sig over, at sommeren 2019 har udmærket sig ved at være fri for ”muslim-bashing”, efter at tidligere har mange somre været brugt til at lange ud efter muslimer.

Så har burkinien været et problem. Så har Inger Støjberg haft lyst til at male profeten på sin husmur. Så har halalkød på Hvidovre Hospital været for meget. Så skulle muslimske friskoler pludselig forbydes. Så har ramadanen været et problem for evnen til at arbejde i sommervarmen. Så skulle nye statsborgere tvinges til at give hånd. Og så videre, og så videre”, skrev Samira Nawa Amini.

Hos de Radikale er man begejstret over, at det siden regeringsskiftet er lykkedes at sløjfe flere stramninger i udlændingepolitikken: Flygtninge skal have mulighed for gratis uddannelse, Danmark skal tage imod kvoteflygtninge, udrejsecentret på Lindholm droppes, børnefamilierne på Sjælsmark får bedre vilkår, og der skal gives børnetilskud til familier, der er omfattet af kontanthjælpsloftet eller integrationsydelsen. Og man glæder sig til at køre videre ad dette spor.

Kommentarer