S vil skabe et land med ét samlet dansk-muslimsk folk

I et interview forleden har boligminister Kaare Dybvad forklaret, at regeringen ”har et ansvar for at skabe en samhørighed mellem dem, der bor i det her land. Hvis vi vil have en nation og et land med ét samlet folk, så er det vigtigt, at man forstår, hvem der indgår i det og har fornemmelse af, hvad andre mennesker har af problemer”, skriver Kathrine Lilleør i dagens Berlingske.

”Det seneste halvandet år har vi på den hårde måde lært, at når man er regering, står man foran tavlen, og vi andre skal tie og lytte. Man ved, hvad der er bedst for os, også selvom vi ikke forstår det lige nu. Regeringen går nu skridtet videre og forklarer os, hvordan vi bliver et samlet folk.

Der skal overordnet styring til, og, ja, ministeren vedgår, at det kommer til at gøre ondt. For vi skal ikke bare kunne bo, hvor vi vil, eller kunne vælge uddannelse langt væk fra vores barndomshjem. Indvandrere skal drysses ud over Danmarkskortet, og rige skal bo dør om dør med fattige. Det gælder Danmarks fremtid. Intet mindre.

Det er den helt konkrete borger, som må betale prisen. Den enkelte må ofre sig for det nationale fællesskab, fordi Staten med stort S mener, at målet helliger midlet”.