Sådan køber du den rigtige havetrampolin

Du har måske set disse runde og firkantede strukturer med den mørke dug, som utallige af danske børn hopper glade rundt på i samtlige haver. De er overalt. Havetrampoliner kom ind i billedet for nogle år siden, og de er kommet for at blive. I denne artikel finder du ud af, hvilken type trampolin der passer bedst til din husholdning og de behov, som de kan opfylde. En sådan investering er dog ikke en billig en, og derfor er det en god idé at optage et lån, så du kan købe det helt rigtige produkt. Læs mere her.

3 overvejelser inden du køber

Trampoliner kommer i mange flere former og størrelser, så for at være sikker på, at du ikke bruger dine penge forkert, så har vi her 3 overvejelser, inden du køber.

Runde eller rektangulære trampoliner?

Egentlig er det nok mest en smagssag, når det kommer til geometrien af din trampolin. Især hvis trampolinen kun skal bruges til hverdagsbrug. En rund trampolin giver mulighed for, at der er flere, der kan have det sjovt på den på samme tid, mens en rektangulær gør det lettere at lave saltoer og andre tricks på grund af dens aflange form.

Med eller uden net?

Man kan få trampoliner, der har et højt net omkring kanten, hvilket virker som en beskyttende mur for mindre børn. Det kan være specielt relevant, hvis du er nervøs for, at dit barn falder ned og slår sig. Det er dog en hæmning, hvis man har øvede trampolinspringere i familien, da det forhindrer eventuelle pladskrævende spring.

Gravet ned i jorden eller ej?

Der er fordele ved både at have en nedgravet trampolin og en, der er hævet over jorden. Du bør gøre op med dig selv, om du skal kunne pakke trampolinen ned om vinteren. Har man en nedgravet trampolin, er det pludselig en del af haven, men det betyder jo ikke, at det behøver at være en byrde. Beklæd trampolinkanten med nogle flotte fliser og potteplanter.

Pas på, hvis du har mindre børn

En trampolin kan være utrolig sjov for mindre børn. Du bør dog være meget opmærksom på dem, når de hopper, så de ikke falder ned eller ind imellem fjedrene i yderkanten.

Kommentarer