Sådan kommer du nemt i gang med lystfiskeri

I Danmark er der 650.000 lystfiskere. Det fremgår ifølge Dansk Videncenter For Sportsfiskeri af en offentliggjort undersøgelse, og meget tyder af flere vil komme til.  

Selvom lystfiskeri er noget, mange af os forbinder med en mandesport, er der selvfølgelig plads til begge køn. Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at fiske, men hvis man sætter sig lidt inde i det praktiske, har man naturligvis – som med alt andet –  en lille fordel. Jens Bursell, der er chefredaktør på lystfiskermagasinet Fisk og Fri, har skrevet lidt om, hvad der skal til:

Det er langt fra alle, som er forpligtet til at være indehaver af et såkaldt “fisketegn”, men; “hvis du fisker med lette håndredskaber, skal du have lystfiskertegn.

Håndredskaber kan fx være fiskestang, pilk og harpun – redskaber som der fiskes aktivt med.”

Derudover er der selvfølgelig udstyret, der skal på plads.

Er du en af dem, der står og gerne vil igang med lystfiskeri, så er Fisk og Fang et glimrende sted at begynde.

I butikken kan man købe fiskegrej af kendte mærker til lave priser, og der behøver ikke gå lang tid før du kan være gang  og nyde livet med lystfiskeri.

Imponerende udvalg

Fisk og Fang besidder et spændende, kæmpe udvalg af fiskegrej med over 20.000 produkter fra de bedste mærker. Der burde således være rigeligt at vælge imellem uanset form for fiskeri.

Desuden tilbyder Fisk og Fang fiskebeklædning, så fiskerne kan blive ordentligt klædt på til fisketuren.

God garanti- og bytteservice

Ved køb af produkter hos Fisk og Fang, ydes der 24 måneders reklamationsret. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med den købte vare indenfor det først år, er der mulighed for at sende grejet tilbage og få det repareret, byttet eller få pengene tilbage.

Desuden kan det købte udstyr leveres inden for 14 dage, hvis kunden fortryder købet.

Kommentarer