Sandheden er derude, også for Biden administrationen


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

En af USA’s største karakterskuespillere gennem tiderne, Morgan Freeman, har udtrykt det meget klart, hvad dumhed er, ”For dumheder er, når man ved hvad sandheden er, når man ved, hvad den dækker over, og så når man alligevel vælger at tro på de løgne, man bliver præsenteret for”.

Lad det være indgangsbøn til min status for USA her ved udgangen af 2023.

 

Den vestlige verden og USA styres ikke af regeringer og politikere, den vestlige verden styres af konglomerater af globalister, og deep state-regeringer, som ikke er udpeget af folket, men hvis hovedsigte er at få transformeret verdens folk om til regulerede og kontrollerede, nyttige bidragsydere inden for de rammer, som passer ind i den dybe stats verdensbillede. I forlængelse af den dybe stat befinder sig politikere, som enten er købt og betalt eller som lader sig lede af de stærke kræfter, der afstikkes. De sidste tør ikke sætte en anden kurs end den politisk korrekte.

Det kan lyde som en forsimplet fremstilling, men den er ikke desto mindre sand. Udfordringen for den jævne, mainstreamvælger, der stadig tror på, at det nytter at stemme på dette eller hint parti for at få indflydelse, det er at få oplysning om, hvor meget information han eller hun får forholdt.  Uvidenhed om verdens gang udgør den største fare for demokratierne i dag.

Heraf også årsagen til, at medierne bevidst præsenterer nyheder på en måde, der man manipulerer virkeligheden, så den passer ind i globalismens og den nye verdensordens sammenhæng.

Mainstreamvælgeren er den person, som ikke tilhører de politiske yderfløje, de fløje hvor hhv. højre- eller venstreorienterede ideologiske eller patriotiske bevæggrunde spiller en rolle, og hvor den kritiske sans ud fra parternes værdigrundlag er udslagsgivende for, hvor krydset skal sættes i valgmæssig sammenhæng.

Mainstreamvælgeren er som ler i hænderne på mainstreampressen, medierne, fjernsynskanalerne, som for op mod 90% vedkommende enten er styret af Blackrock og Vanguard, verdens største og verdens mest indflydelsesrige investeringsfirmaer, eller af venstreorienterede journalister.  Spørger man den almindelige vælger, hvem de to firmaer er, vil man typisk blive bedt om at gentage spørgsmålet, fordi man aldrig har hørt om dem før.

Status for Biden æraen

Biden-administrationen har excelleret i at ville transformere USA om til en socialistisk et-parti stat under mottoet ”Hjælpen er på vej”, dvs. det offentliges hjælp i modsætning til Reagan æraens modsvar om, at ”De mest skræmmende ord i det engelske sprog er: Jeg kommer fra myndighederne og jeg er her for at hjælpe”.

 

Det er min påstand, at havde det ikke været for Trump, så havde verden og amerikanerne aldrig fået kendskab til, hvor beskidte Demokraternes politiske diskurs er. Uanset om det måtte blive afdækket, om Biden snød med fingrene på vægtskålen i 2020 valget, så har præsidenten i regeringsperioden bl.a. sendt det klare signal om, at USA’s grænse er åben for illegal immigration.

Demokraternes overordnede ønske er en befolkningsudskiftning. En udskiftning, som skal afslutte den Republikanske æra for altid.  Det begyndte i det små ved, at Biden som det første efter sin indsættelse satte en stopper for bygning af Trumps mur mod Mexico. Her ved udgangen af 2023 og indgangen til valgåret 2024 er godt 8 millioner illegale immigranter passeret forbi Rio Grande floden.

Blandt dem er folk involveret i sexhandel, voldtægts- og narkoforbrydere fra tømte fængsler i Mellemamerika, lykkeriddere fra Caribien, Afrika, Kina – just name it. De vil alle belaste den almindelige amerikaner i årtier fremover økonomisk og i forhold til kriminalitet. Og hverken vicepræsidenten eller præsidenten selv ser ikke ud til at bekymre sig om de hundredtusinder af hjemløse immigranter, der befinder sig i New Yorks og andre storbyers gader.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Kære ambassadør, lad dig ikke narre!

 

Kamala Harris blev bevidst valgt af det venstreradikale bagland hos Demokraterne ud fra en viden om, at hun intet ville foretage sig ud over at slå sin berømte latter op. Assisteret af skiftende pressesekretærer fyldt til randen med varm luft. Derfor afviser man at kalde det en grænsekrise, i følge Republikaneren Newt Gingrich, som er tidligere formand for repræsentanternes hus. Som Reagan udtrykte det, ”En nation, som ikke kan kontrollere sine grænser kan ikke kalde sig en nation”. Demokraternes politik er at opløse USA som nation.

Tilsvarende gælder den økonomiske udtørring af politi- og anklagemyndighed i USA, hvor Demokraterne bevidst har skåret i budgetterne på lands- og lokalt niveau. Målet er at skabe kaos ved grænsen og i delstaterne for at kunne indføre et totalitært styre baseret på marxistisk grundlag. Det siger man ikke højt, men det er ikke raketvidenskab, der ligger gemt.

 

”Alt hvad Biden rør ved går galt”, mener senator Lindsey Graham. Men, sandheden er nok mere, at Biden ikke er andet end en hånddukke for et venstreekstremistisk bagland med direkte kontakt til deep state-kræfter. Ofte fører Biden sig frem med et lavkomisk resultat, når han ikke kan følge ordene på teleprompteren, eller når han falder på trapper eller blot falder i søvn for rullende kameraer. Han er en flip flopper, som ene mand har været den største katastrofe i landets historie. Følg han politiske karriere og følg ham i løgn på løgn, og i politiske sving fra nord til syd.

Forskellen mellem mennesker og dyr er som bekendt, at dyrene aldrig ville tillade, at den dummeste blev leder af flokken. Hos Demokraterne gælder andre spilleregler. At Trump annoncerer et gigantisk opgør med Big Tech er ingen tilfældighed. De sociale medier og mainstreammedierne i al almindelighed har faktuelt, positivt medvirket til både valget af Biden i 2020 og til at holde ham ved roret gennem hele embedsperioden.

Medierne har bevidst undladt at forfølge Biden-administrationens vandring fra katastrofe til katastrofe. Man har supporteret Demokraterne med alle midler. Facebooks grundlægger Zuckerberg brugte således 419.5 millioner dollars i støtte af valget af Biden i 2020, bl.a. gennem indkøb af venezuelanske valgmaskiner, maskiner som tilsvarende sikrede den korrupte Chavez præsidentvalget. At tænke sig, at et svingstatsvalg skal afgøres via en privat donors indkøb af valgmaskiner? USA er blevet en banastat.

”Der kan formentlig findes smartere kabinetter i Ikea”, som den tidligere Fox News stjerne, og måske kommende vicepræsidentkandidat for Trump, Tucker Carlson, siger om Biden administrationen. ”Det er ikke majoriteten af vælgere, der er tavse, det er medierne, der er tavse omkring majoriteten” siger Trump. ”Joe og Kamala er to dybt inkompetente individer, Hver eneste krise vi har som land er et resultat af deres vanvittige politiske kurs”, siger Fox News journalisten, Sean Hannity. Således er kommentarerne faldet.

 

Biden-administrationen har bevidst spillet racekortet i forsøget på at splitte USA’s befolkning. Demokraterne, der selv har rødder i efterdønningerne på et racistisk sydstatssegment efter borgerkrigen, har gjort mere for at hælde salt i såret på racespørgsmål og benzin på BLM-optøjernes hærgen i storbyerne, end noget andet parti i USA’s historie. Og folk er trætte af det uanset hudfarve. Woke og autoritær tankegang er in, patriotisme er yt hos marxisterne i Det Hvide Hus.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Historien gentager sig

 

”Trump er ingen politiker, han er en leder. Politikere går der 12 af på dusinet. Ledere er uvurderlige” sagde den nu afdøde borgerrettighedsforkæmper, Clarence Henderson, som modsvar til Bidens kaos piloter.

Hvis man skal opsummere, hvad Biden-administrationen haft held med på negativ listen for USA, så lykkedes det at styrke Kinas rolle i verden både militærstrategisk og økonomisk. Dollaren er ved at blive udfaset til fordel for Brics-samarbejdet, hvor lande som Rusland, Kina, Brasiliensamt terrorstyret Iran nu samarbejder uden for dollarkurs sammenhæng. Det er det største nederlag for USA siden Pearl Harbor.

 

Videre har Biden-administrationen styrket OPEC-landene ved at lukke ned for amerikansk olieudvinding for at følge en grøn kurs. USA er overgået fra olieeksportør under Trump til olieimportør under Biden. Resultatet er, at benzinpriserne i USA er røget i vejret med raketfart. Det har ikke kun hæmmet mobiliteten, men også ødelagt en stor del af transportbranchen i landet. Mange amerikanske familier må vælge benzin frem for mad, for at kunne komme på arbejde, og det i et land med enorme afstande.

 

Militært er USA blevet svækket. Tilbagetrækningen fra Afghanistan var den største ydmygelse af Amerika siden nederlaget i Vietnam i 1975. Begge steder blev der efterladt militært isenkram for milliarder af dollars af den højteknologiske art. Biden slap helskindet, fordi pressen er ejet af globalister, der med alle midler vil af med Trump, uanset den opinion, som ryster på hovedet.

 

Biden-administrationen har svækket USA’s indflydelse i Mellemøsten ved ikke helhjertet at signalere støtte til Israel, der blev angrebet af Hamas, og ved ikke at gå aktivt ind for at få stoppet krigen her som i Ukraine. Den fredsproces, som Trump fik afsluttet traktatmæssigt i Mellemøsten, har end ikke været omtalt i mainstreammedierne. Traktaten mellem Israel og en stribe af de mellemøstlige lande. Alene på grund af, hvad man kun kan beskrive som en ensidig kampagne mod Trump.

 

Som eksempel på, hvor dygtige medierne er til at manipulere med vælgerne, så er vel 90% af danskerne anti-Trump indstillet, mens alt for mange af dem ingen problemer har med et ville stemme på en grundlovsbryder som statsministeren, og to vælgerbedragere som Løkke og Ellemann. Stands mediestøtten, da det er ren støtte til rød stue.

 

Hvad Biden-administrationen også har sat i gang er den største heksejagt i USA’s historie for at forhindre Trump i at komme tilbage til magten i 2024. Selv hans privatbolig har FBI, der agerer som Bidens private lejehær, gennemført en razzia i. Utallige søgsmål af tvivlsom karakter er rejst i Demokratisk styrede byer, hvor anklageres valgkampe er købt og betalt af deep state-folk som George Soros. Anklagere, der gennemfører deres egen politiske agenda i forsøget på at få Trump gjort ukampdygtig i den kommende valgkamp. En nedbrydning af retsstaten.

 

Biden-administrationen har været dygtig til at fjerne al tillid til myndigheder, presse, politi og anklagemyndigheder. Det må man lade dem.

Alle undertrykte grupper i USA er poppet op med et krav om, at deres rettigheder skal tages alvorligt. Biden har fejret homo, trans og alle øvrige afarter af seksuelle minoriteter i det Hvide Hus. I et omfang, så de mest udsatte grupper i dag er hvide mænd, heterosexuelle, uvaccinerede, kristne, sorte, som kan tænke samt kvindelige atleter og læger, som tør fortælle sandheden om Big Pharmas løgne-vacciner.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Blodbadet i Utrecht – Mediernes hykleri og hvad deraf fulgte

I Biden-administrationens øjne har alle udsatte rettigheder, men ingen har noget ansvar. Og de samme mennesker, som har lukket amerikanernes forretninger, ødelagt deres sundhed, opbygget vælgernes gældsrater og løjet for dem, de beder nu om at blive genvalgt i 2024. Inflationsraten under Trump var 1.9%, mens den under Biden gennemsnitligt har været på godt 7%. Intet under, at Biden er den mest upopulære præsident i USA’s historie.

 

Fællesnævneren i Demokraternes politik er at forsøge at få fjernet den individuelle tankegang hos vælgerne, få fjernet loyaliteten over for familieværdier, den nationale patriotisme og de kristne dogmer. Det flugter med, hvad World Economic Forum er opbygget over. Vi skal ikke eje noget, men alligevel være lykkelige. Bemærk, at Blackrock og Vanguard er de største bidragsydere til WEF. Tingene hænger sammen.

Mens en Biden er villig til at pumpe milliarder af US dollars ind i en ukrainsk militær modstand, sander amerikanske storbyer til i teltlejre af hjemløse. Ukraines autoritære leder, Zelenskyj, der ikke har kvaler med at undertrykke oppositionen i Ukraine, har uden al tvivl en klemme på Bidens kriminelle, økonomiske løbebane i tiden under Obama. En tid, hvor Biden fik fjernet både en anklager i Ukraine, som var i færd med at afdække hans og sønnens, Hunter Bidens, bestikkelsespolitik, dvs. dollars i betaling til Biden til gengæld for indflydelse på USA’s beslutninger.

 

Bagved støtten til Ukraine står tilsvarende våben-lobbyen samt Blackrock og Vanguard, der er villig til at kæmpe til sidste ukrainske blodsdråbe, for at tjene penge på at holde spillet om de vestlige værdier contra Putin i spil. Intet kunne være mere forkert. Det er en iskold kalkule om at kunne fortsætte spillet om indflydelse i et af verdens mest korrupte lande, og sætte en dagsorden som en gang for alle udmanøvrerer Putins Rusland. Men, det vil man aldrig høre omtalt på TV2 eller på DR.

Taberne er de millioner af civile ukrainere, der enten har måtte flygte eller den halve million, der har måtte forlade denne verden med et kors på en gold kirkegård i Donetsk. Dermed ikke sagt, at Putin ikke er leder af et kleptokrati, men hans modstand mod at have Nato placeret i sin forhave er et legitimt geopolitisk mål. Dette også set i lyset af den måde, hvorpå Nato og navnlig Zelenskyj har tacklet Putins Rusland siden 2014 og fredsaftalen i Minsk. Spørg lige om mainstreammedier eller tilsvarende politikere har forfulgt det spor, siden de også løj for os om Covid-19?

 

Bundlinjen for amerikanerne er: Enten vil de vedblive med at tage mod ordrer og stemme på og følge politisk og økonomisk ledelse fra løgnere, landsforrædere og tyve som Biden familien, pædofile som Demokrater på Eppstein-listen, psykopater og massemordere som sundhedsdirektør Anthony Fauci, eller om de vil trodse fake news-pressens anbefalinger. Den presse, der vil lyde endnu mere skinger jo tættere Trump kommer på genvalget til november næste år.

Sandheden er derude, som Scoulder og Mully sagde i den hedengangne X-Files serie.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)