Send blomster når afstand er imellem jer

Nogle gange adskiller tid og rum os fra vores kære, også til højtider og andre særlige lejligheder, hvor vores tilstedeværelse er vigtig. I sådanne tilfælde kan en personlig blomsterhilsen være en måde at vise nærvær og omtanke, selvom du er forhindret i at deltage.

Dag-til-dag-levering

Har du glemt, at din mor har fødselsdag? Ingen grund til bekymring – i dag er der nemlig mange blomsterforhandlere, som tilbyder at sende blomster fra dag-til-dag. Du kan således hurtigt og nemt bestille en smuk blomsterbuket online og få bragt den ud samme dag, som du bestiller. I nogle tilfælde kan du endda bestille efter kl. 12, og stadig få bragt den ud samme dag. Online bestilling af blomster er dermed et oplagt middel, hvis du af en eller anden grund er forhindret i at levere blomsterne personligt, eller hvis du spontant får lyst til at glæde en, du har kær med flotte blomster.

Vil du gøre lidt ekstra ud af det, kan du også vælge at sende en buket blomster sammen med en anden gave. Det kunne f.eks. være chokolade, karameller eller andet til den søde tand. På den måde bliver modtagerens syn og smagsløg forkælet på en og samme tid.

Send blomster til udlandet – ligegyldig hvor stod afstanden er

Bor et familiemedlem eller en anden, der står dig nær i udlandet? Er det heller ikke et problem længere. I dag kan du nemlig hurtigt og nemt sende blomster fra Danmark til det pågældende land. Der er flere blomsterforhandlere, der tilbyder denne service heriblandt Interflora, som både leverer blomster til Danmark og resten af verden.

Det eneste du skal gøre er at aflægge din bestilling hos Interflora, så klarer de resten. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at vise omtanke for dine medmennesker ved særlige lejligheder, da det altid er muligt at sende en lille notits ligegyldig, hvor stor afstanden imellem jer er.

Kommentarer