Seneste status på togulykke på Storebæltsbroen

De uskadte og de sårede passagerer er nu alle væk fra toget. De tilskadekomne er i behandling på sygehuset. Der er fortsat ikke muligt at sige noget konkret om de omkomne.

De uskadte og de sårede passagerer er nu alle væk fra toget. De tilskadekomne er i behandling på sygehuset. Der er fortsat ikke muligt at sige noget konkret om de omkomne.

Der er fortsat ikke muligt at sige noget om de seks personer, der omkom i togulykken på Storebæltsforbindelse – hverken identitet, alder eller nationalitet.
Ulykken har en karakter og nogle omstændigheder, som gør, at der vil gå en rum tid, inden politiet har mulighed nærmere oplysninger om de omkomne.

Politiet kan først melde noget ud, når de omkomne er identificeret og deres pårørende er underrettet.

Lige nu arbejdes der på at klargøre toget til at blive flyttet og kørt til et område, hvor det kan blive undersøgt politiet og havarimyndighederne.

DSB har indsat togbusser mellem Nyborg og Korsør. Banedanmark arbejde på at få afklaret, hvornår togene kan køre igen. Politiet henviser til Banedanmark og DSB for yderligere information.

Ring til politiet, hvis du var med toget og ikke er registreret

Passagerer fra det forulykkede tog, som IKKE allerede er blevet registret, skal kontakte politiets center for katastroferegistrering, så vi kan få deres navne og kontaktinformationer af hensyn til vores efterforskning. Nummeret er 9697 0000.

LÆS OGSÅ:  Kontantautomater skaber sikkert arbejdsmiljø i Storebælts betalingsanlæg

Fyns Politi, DSB og Beredskab Fyn og sundhedsberedskabet i Region Syddanmark vil om cirka to uger indkalde til et møde, hvor de passagerer og pårørende, der måtte have nogle uafklarede spørgsmål kan få lejlighed til at stille dem direkte til myndighederne.

Udvis respekt

Der nu åbent for biltrafik i alle begge retninger på Storebæltsbroen. Vær opmærksom på, at det fortsat frarådes at køre på broen med vindfølsomme køretøjer. Vi henstiller til, at bilisterne IKKE nedsætter hastigheden, når de passerer ulykkesstedet – og at de IKKE tage fotos eller video af respekt for ofrene for ulykken.