Sigtet for blufærdighedskrænkelse

Tirsdag kl. 13.26 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en beruset mand gik rundt ved Rutebilstationen i Randers og spurgte tilfældigt forbipasserende, om de ville se hans penis. Betjentene havde fået et signalement af manden, som de ret hurtigt fandt frem til.

Den 41-årige mand blev indledningsvist sigtet for at have forstyrret den offentlige orden og for overtrædelse af våbenloven ved at gå rundt med en bushammer i sit bælte. Han blev herefter kørt til politigården i Randers, hvor patruljen blev bekendt med en sag fra mandag eftermiddag, hvor en kvinde var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse i buslinje 4A.

Betjentene syntes, at den anholdte mindede meget om det signalement, der var givet på gerningsmanden i forbindelse med sagen om blufærdighedskrænkelse, og de tog derfor kontakt til busselskabet for at få overvågningsbilleder fra bussen.

Kort efter modtog betjentene et billede af gerningsmanden fra dagen før, og de kunne konstatere, at han var identisk med den nu anholdte person. Den 41-årige mand blev derfor også sigtet for blufærdighedskrænkelse af en 19-årige kvinde.