Nu sker det: Soldater indsættes på gaderne i Danmark

Forsvaret indsætter fredag den 29. september soldater til bevogtning for at aflaste politiet. 

Det vil bl.a. betyde, at jødiske institutioner vil blive bevogtet af bevæbnede soldater.  Oberstløjtnant Steen Dalsgaard fra 2. Brigade og vicepolitiinspektør Rasmus Bernt Skovsgaard fra Københavns Politi  vil i morgen fortælle yderligere om indsatsen, og 24NYT vil ligeledes holde dig opdateret.

Derved bliver det skrækscenarie, som visse islamkritiske debatørrer i årtier har advaret imod, til virkelig. En virkelighed, hvor det er nødvendigt at indsætte soldater for at beskytte danske borgere mod truslen fra muslimske terrorister, som bekæmper det danske og andre europæiske samfund indefra.

Denne udvikling skal ses i lyset af, at utallige milliarder skattekroner har været anvendt til såkaldte “integrationsprojekter” med det formål at forhindre, at en sådan tilstand skulle blive til virkelighed.

Indvandringsskeptikere har advaret om, at integration af visse grupper med en bestemt kulturel baggrund ikke var muligt, men oftest har det betydet, at venstrefløjen – med hjælp fra de etablerede statsfinancierede medier – har udråbt disse som racister.

Det vides endnu ikke, om toneangivende politiere fra venstrefløjen – og i særdeleshed fra Det Radikale Venstre – har i sinde at fremkomme med noget, der minder om en undskyld for det ansvar de bærer for, at situationen i Danmark nu er endt med, at soldater må indsættes for at opretholde sikkerhed for udsatte danskere borgere.

Hvad mener du? Er det et udtryk for kulturberigelse, at der nu skal gå bevæbnede soldater rundt på gaderne i Danmark? Skriv gerne din mening i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også dele artiklen på Facebook.

 

 

Del gerne artiklen på FacebookShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
     

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Del gerne artiklen på Facebook:

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb