Tommy Robinson beder om asyl i USA

Den britiske islamkritiker Tommy Robinson appellerer nu til Donald Trump om at få asyl i USA efter at være blevet dømt af en britisk domstol igen, fortalte han Infowars.

English Defense Leauge-grundlæggeren Tommy Robinson blev fængslet i maj sidste år, efter at han live sendte en rapportage uden for retten til en retssag med udenlandske pædofile. Han blev anholdt for at udøve journalistik uden for retten og for at forstyrre offentlig ordren, selv om det eneste han gjorde var stille og roligt at fortælle om den igangværende retssag.

I begyndelsen af ​​august 2018 blev han løsladt. Under afsoningen blev han overført til det fængsel, der havde de flest muslimske indsatte, selv om hans afsoning let kunne håndteres i det første fængsel han sad i. Ifølge Robinson var hensigten med det at udsætte ham for fare. Han sagde at han var anbragt i en celle på første etage, så andre indsatte kunne kaste ting efter ham og spytte på ham.

I sidste uge blev Robinson endnu en gang fundet skyldig for den samme hændelse som i 2018. Det blev vurderet, at han “alvorligt forstyrrede” retssagen med de udenlandske pædofile, men selv erklærer han, at det er en absurd og politisk straf for ham som journalist.

Dommen kommer nu på torsdag, og det kan ende med en ny fængselsstraf. Han frygter, at han i så fald vil blive dræbt i fængslet, fordi jihadister ifølge ham har taget magten i de britiske fængsler.

LÆS OGSÅ:  INTERESSANT! Ni nøgletal der sammenligner drab i Danmark og USA m.m.

Robinson ønsker at flytte hele familien til USA og mener ikke, at der er nogen fremtid for dem i deres hjemland.

Jeg føler det som om jeg er et par dage fra at blive dømt til døden. Jeg beder Donald Trump og den amerikanske regering om at se på min sag. Jeg har brug for at blive evakueret fra dette land, fordi mørke kræfter råder her“, fortalte han Infowars i mandags.

Ifølge Robinson er friheden i Storbritannien væk, og landet er tabt.

Det skriver det svenske medie Fria Tider.