Transportminister godkender nye færge-produkter

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har nu godkendt to nye produkter hos Bornholmslinjen. Det er derfor nu muligt at købe et 10-turs Familiekort til hurtigfærgen, og erhvervsdrivende kan tegne en pendleraftale.

Produkterne blev præsenteret på et møde med Trafikkontaktrådet på Bornholm den 13. september. Efterfølgende blev produkterne sendt videre til behandling hos Transport, Bygnings- og Boligministeriet, som nu har stemplet begge produkter som ”godkendt”.

”Begge produkter skal gøre hverdagen mere fleksibel for både private rejsende og for dem, som har et firma med flere ansatte og flere biler, som skal frem og tilbage til Bornholm”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Begge de nye produkter er resultatet af en god proces mellem Trafikkontaktråd og færgeoperatør, som nu giver bornholmerne en række muligheder for at komme bedst og billigst frem og tilbage.

”Kombinationen af pendlerprodukterne, 10-turs Familiekortet med fuld fleksibilitet og den almindelige prisstruktur med mange billige billetter giver bornholmerne mulighed for at plukke den løsning, som passer allerbedst til dem”, slutter Jesper Skovgaard.

Både pendlerproduktet til erhverv og det nye 10-turs Familiekort er tilgængelige på hjemmesiden nu.