TRUMP: Fox News’ boykot af Trump har ingen effekt

”Den konservative TV-kanal Fox News, som engang var den tidligere præsident Donald Trumps hjemmebane, har ikke lavet et interview med Donald Trump i over 100 dage. TV-kanalen var også ofte Trumps foretrukne medie at gå til, da han var præsident. Men det lader til, at Fox News i højere grad ignorerer den tidligere præsident”, skriver Berlingske/Ritzau med udgangspunkt i en artikel i det Biden-loyale The New York Times.

“Det kan få alvorlige konsekvenser for Trumps chancer for genvalg”, skriver Mikkel Danielsen, avisens USA-korrespondent.

Den fremtrædende politiske kommentator Dick Morris, som tidligere var rådgiver for demokraten Bill Clinton, men som i dag er republikaner, er uenig. Han vurderer, at Fox News, som ejes af mediemogulen Rupert Murdoch, først og fremmest vil skade sin egen forretning ved at negligere Trump. Trumps vælgerbase er nemlig så loyal over for den tidligere præsident, at han vil med stor sikkerhed opnå nominering som republikanernes præsidentkandidat i 2024. ”Jeg mener, at Murdoch begår en stor fejl. Trump har jo et alternativ, nemlig det Trump-loyale Newsmax”, siger Dick Morris til Newsmax. Læs mere her.