Trumps valgnederlag vil være et nederlag for hele Vesten

USA står ved en korsvej. Præsidentvalget i november 2020 vil afgøre, om USA fremover vil være socialistisk eller borgerligt.

Det Demokratiske Parti repræsenterer den amerikanske venstrefløj, som modarbejder kapitalismen, det frie initiativ og ”The American Dream”. Joe Biden og hans allierede ønsker at transformere hele den amerikanske økonomi og samfundsmodel ved at indføre socialistiske reformer og er allerede i gang med indledende øvelser, der minder om Kinas kulturrevolution.

I november 2020 vil en stemme på Joe Biden derfor være en stemme på amerikansk venstrefløj og et farligt socialistisk eksperiment med yderligtgående fordelingspolitik og øget indvandring. Sumpen i Washington, Black Lives Matter og Antifa vil kontrollere og styre USA, hvis Joe Biden vinder valget.

Det Republikanske Parti med Donald Trump i spidsen repræsenterer konservative kræfter, som går ind for et amerikansk samfund med frihed, tryghed, ansvarlighed, retssikkerhed, respekt for loven samt de traditionelle amerikanske værdier og national stolthed. I november 2020 vil en stemme på Donald Trump derfor være en stemme for at bevare det borgerlige, kapitalistiske USA, som amerikanerne altid har kendt det.

USA’s vicepræsident Mike Pence har sammenfattet præsidentvalgets afgørende betydning ved at sige, at ”the only thing standing between America and the radical agenda of the far left is a second term for President Donald Trump”. Læs Melanie Phillips’ indlæg om det amerikanske præsidentvalgs betydning for hele den vestlige verden her.