Tumult i lejlighed endte med anholdelse – slot ud efter betjent

Natten til torsdag kl. 01.18 blev Østjyllands Politi kaldt ud til en lejlighed på Fåborggade i Aarhus, hvor der havde været noget tumult mellem en mand og en kvinde. Da betjentene henvendte sig i lejligheden, bar den præg af, at der havde været tumult, men den 37-årige kvinde, der havde åbnet døren, oplyste, at skænderiet nu var overstået, og at alt var ok igen.

Betjentene tog herefter kontakt til den 52-årige mand, der lå i soveværelset, og lod som om han sov. Han var tydligt utilfreds med politiets tilstedeværelse, og han nægtede at oplyse navn og fødselsdato til betjentene på trods af gentagne gange at være blevet bedt om dette. Da han fortsat nægtede, endte det med, at han blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven.

Herefter rejste manden sig pludseligt op fra sengen og slog ud efter den ene betjent, hvilket resulterede i, at han blev anholdt og sigtet for forsøg på vold mod tjenestemand. I forbindelse med anholdelsen gjorde han kraftigt modstand og forsøgte at vriste sig fri, hvilket endte med endnu en sigtelse for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Han blev herefter kørt til politigården, hvor han fik lov at tilbringe resten af natten.