Udlænding idømt fængsel og udvisning i sag om indsmugling af narkotika

Den 29-årige mand modtog dommen.

 

En 29-årig polsk mand blev torsdag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt fire måneders fængsel og udvisning med et indrejseforbud i seks år for indsmugling af narkotika.

 

Den 29-årige mand kom den 13. august sent om aftenen kørende i en polsk personbil ved Frøslev Grænse, hvor køretøjet blev taget ud til toldkontrol.

 

I bilen befandt der sig også en anden polsk mand som passager.

 

Ved Toldstyrelsens kontrol blev der fundet 295 ecstasypiller samt en mindre mængde amfetamin i den 29-åriges bagage, hvorefter begge personer blev anholdt af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest og sigtet.

 

Den 29-årige mand erkendte, at det var hans narkotika, og han blev efterfølgende varetægtsfængslet, mens den anden polske mand blev løsladt.

Den 29-årige mand har erkendt besiddelse, men afvist, at der var tale om indsmugling med henblik på videreoverdragelse.
Han modtog dommen og blev varetægtsfængslet efter dom.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi, der er placeret i Padborg. UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseområdet, ligesom afdelingen analyserer, efterforsker og moniterer grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen – eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland. UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)