Undgå Picasso-looket med et moderne makeupspejl

Kunne Beethoven komponere stor musik, trods hans hørelse næsten var væk? Ja. Kan en maler male i blinde og stadig skabe et underskønt portræt? Tvivlsomt. Maleren har brug for at se, hvad det er, hun laver, for at det skal blive virkelig godt, detaljerigt og – afhængigt af værket – symmetrisk. Når du lægger makeup, kan du heller ikke gøre det på følelse alene – du skal have et godt makeupspejl.

 

Opnå perfekt symmetri i ansigtet med det rette spejl

Hvad gør nogle makeupspejle bedre end andre? Svaret er, at nogle spejle slet og ret gør det lettere for dig at se alle detaljerne, når du lægger foundation, contour eller mascara. Hvis ikke du går efter en Picasso-stil, skal resultatet selvfølgelig være perfekt symmetrisk ned langs næsen, og en perfekt symmetri opnår du med et nyt makeupspejl, der fx har integreret LED-lys eller forstørrer dit ansigt.

 

Makeupspejle med LED-lys gør det nemt at lægge foundation

LED-lys i spejle er populært for tiden, hvad end vi taler makeupspejle eller spejle til badeværelset, og det er fordi, LED-lys i modsætning til halogenlys ofte er meget skarpt som ved dagslys. LED-lys er derfor fantastisk, når du ønsker at se alle detaljerne i dit ansigt – lige fra den makeup, du lægger, til dine pigmentpletter, linjer under øjnene og de andre træk ved ansigtshuden, der var der i forvejen.

Lad derfor være med at famle i blinde med makeupbørsten – spejl dit ansigt og lys det op.

 

Se alle detaljerne i et spejl med forstørrelse

Makeupspejle med størrelse kan være med eller uden LED-lys. Uanset hvad høster du selvfølgelig den fordel, at du for alvor kan gå i dybden, når du lægger makeup, og sørge for overensstemmelse mellem venstre og højre side af ansigtet. Desuden kan du dele spejlet med en mandlig partner, når I gør jer klar til festen – for det kunne jo være, han finder skægstubbe, han overså ved barberingen.

 

Skal dit makeupspejl være mobilt eller hænge fast?

Du kan få makeupspejle med vægophæng, hvor selve spejlet sidder på en bevægelig arm. Det er en god løsning, hvis du ved, du kun lægger makeup i dét rum, spejlet hænger i. Alternativt kan du vælge en model med sugekopper, som du nemt kan sætte fast på væggen for så at fjerne den igen. Eller du kunne få et makeupspejl med en fod at stå på. Du finder nemt en løsning til næsten hvert hjem.