Urolighederne i USA kan sikre Trump et valgsejr

De venstreorienterede medier, der er allieret med Det Demokratiske Parti, bruger de aktuelle uroligheder i USA som et politisk våben mod præsident Donald Trump, der får skylden for de sociale og racemæssige forskelle, der er i USA.

CNN’s Chris Cuomo har åbent opildnet til vold og destruktion ved at sige, at ”det ikke står nogen steder, at demonstranter skal være høflige og fredelige”.

Mange af præsidenkandidat Joe Bidens ansatte har doneret penge til at kautionere for gasmaskebærende Antifa-bøller, som politiet har anholdt. Og de sorte får at vide, at de ikke er rigtige sorte, hvis de ikke stemmer på Joe Biden.

Mens meningsmålingerne giver Joe Biden et forspring i forhold til Donald Trump, kan Demokraternes opbakning til de igangværende uroligheder underminere deres chancer for at vinde magten i november 2020.

Det er der fortilfælde for. I 1968 vandt republikaneren Richard Nixon således præsidentvalget på løftet om at genoprette lov og orden i kølvandet på urolighederne i forbindelse med Martin Luther Kings død, netop fordi Demokraterne blev opfattet som værende alt for venstreorienterede. Læs mere her.