Venstres Ungdom jagter muslimske vælgere

Med religionsfriheden i Danmark har vi accepteret at ville tolerere minoriteter. Og derfor hører forbud mod muslimsk bønnekald ikke hjemme i Danmark, skriver to medlemmer af Venstres Ungdom, August Steengaard og Ivan Al-Hilali, i Jyllands-Posten.

Venstre støtter et forbud mod muslimsk bønnekald – forklædt som forbud mod højtalerforstærket religiøse bønnekald. Det hører ingen steder hjemme og slet ikke i et land med religionsfriheden som en grundlovssikret rettighed, mener Venstres Ungdom.

Fredelige muslimer må udøve deres religion med bønnekald på lige linje, som danske kirker indkalder til gudstjeneste med ringen af kirkeklokker.

I det liberale samfund er der plads til alle, men trist af alt praktiserer Venstre ikke det, de prædiker om tolerance. Gang på gang ser vi, at Venstres politik kommer for tæt på borgerens autonomi; senest ved burkaforbuddet og nu med et forbud mod muslimsk bønnekald.

24NYT: Valget i 2019 kommer til at blive husket som valget, hvor to danske partier åbenlyst friede til muslimerne og lovede at indfri deres ønsker mod at de stemte på dem.

Radikale Venstre og Enhedslisten er helt bevidst gået ind og stillet sig på muslimernes side i kampen mod ghettopakken og paradigmeskiftet. Begge partier så det som en åbning: De kunne vinde nye stemmer.

Det var rigtig smart, og derfor må de unge dynamiske løver i Venstres Ungdom have konkluderet, at muslimske stemmer er løsningen på Venstres deroute.

24NYT mener i øvrigt, at muslimsk bønnekald skal være forbudt i Danmark. Det kan du læse mere om her.