VIDEO: Her afsløres Berlingskes journalist som komplet ignorant

Journalister skal stå tidligt op, hvis de vil have skovlen under den engelske ytringsfrihedsforkæmper, Tommy Robinson.

Det måtte Berlingskes journalist, Hans Skovgaard Andersen, sande, da han forleden ville gennemføre et interview med Robinson, som netop har modtaget Trykkefrihedsselskabets årlige ytringsfrihedspris for sit arbejde, der bl.a. inkluderer afsløringen af en muslimsk pædofilbande, som i årevis misbrugte piger i England.

I videoen, som Tommy Robinson selv har optaget, kan man høre, hvordan Berlingskes journalist kommer på glatis adskillige gange. Det sker bl.a., da Tommy Robinson beder ham uddybe, hvorfor han mener, at folk, der kritiserer islam per definition er “højreorienterede”, mens det samme ikke gælder for folk, der kritiserer kristendom.

Senere i interviewet må Berlingskes Hans Skovgaard Andersen ligeledes indrømme, at han næsten intet kender til islam. Berlingske vælger altså at bruge en journalist, som absolut ingen baggrundsviden besidder, til at interviewe en af verdens mest omdiskuterede islamkritikere.

Det er uvist, om Berlingske også ville gennemføre et kritisk interview med eksempelvis en verdenskendt videnskabsmand, ved at benytte en journalist uden den mindste indsigt i videnskab.

Berlingske modtager hvert år milioner af kroner i mediestøtte, som danskerne via skatten tvinges til at finansiere.

Du kan se et uddrag fra videoen, som 24NYT er kommet i besiddelse af, her.

 

Klik her for a se videoen i sin fulde længde.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Mest idiotiske skænderi nogensinde?

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)